Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 12. helmikuuta 2014

EDISTYSTÄ VESSASSA

Remppa etenee vessassa tuttuun tapaan, hitaasti mutta varmasti. Nyt olisi tapetit seinillä, lattia ja listat laitettuna ja  peilipiironkia mallaillaan jo paikoilleen. Hyvinhän se siihen sopi, juuri niin kivalta näyttää kuin sen kuvittelin näyttävänkin. Seuraava homma olisi tehdä reikä altaalle ja laatikoiden muokkausta putkia varten. Sittenpä loput olisikin pelkkää somistamista ja tavaroiden paikoilleen laittoa. Tästä taitaa tulla uusi lemppari huoneeni...istunsiis illat vessassa :0)Ja kissoistahan tämä on erityisen jännää, mukana kaikessa. Maunoooo...minne sä meet???
 Sinne meni!!! ;0)

9 kommenttia:

 1. Näyttääpäs todella kivalta tuo lipasto vessassa :)

  VastaaPoista
 2. Oi, tuosta tulee mahavan, mielettömän upea! Mä niin tiedän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä säää Pepi tiedät ;0) No tulee siitä, ainakin minun makuuni!

   Poista
 3. Ihana, epätyypillinen sisustus wc-kategoriassa. Ja hyvä, että kisulin piilopaikka tuli kaupan päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän vessassakin pitää viihtyä, joten...
   Jostain syystä vessat tahtoo olla meillä sellaisia romanttisia paikkoja :0) ??

   Poista
 4. Oi-joi miten romanttisen ihana vessa teille tuleekaan. Siitä tulee varmasti täydellinen kunhan pääset näyttämään sisustus- ja sommittelutaitosi! Kyllä emännän nyt kelpaa vessassa hääriä! ;)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti lipasto ja kiva wc. Ja nuo suloiset kisulit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, taidan tulla viihtymään täällä "huoneessa"

   Poista