Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 8. helmikuuta 2014

NE OLI MESSUT TAAS

Jälleen oli antiikkimessujen aika täällä Oulussa ja sieltähän en malta poissa olla. Jokunen Kajaanin tuttavakin vastaan tuli ja taas jälleen oli mukava tavata tuttuja kauppiaita ympäri suomen. Ihanaa tavaraa, mutta aikas paljon astioita...olisin kaivannut muutakin. Mutta kyllähän hamsteri aina löytää jotain kivaa, niin tälläkin kertaa ;0)


Mietin että raaskisiko näihin astioihin valaa kynttilät vai ottaisiko aivan alkuperäiseen käyttöön ??















Juu...ei ollut "turha" reissu tälläkään kertaa. Ihmisiä oli paljon ja katseltavaa riitti. Muutama tunti siellä taas vierähti, se on sitä minun omaa aikaa mistä nautin kaikessa rauhassa. Mukavaa rupattelua ja kauniita tavaroita. Huomenna taas töitten pariin ja vessan remontti jatkuu. Tänään hiukan jo saatiin tehtyä jotain eteenpäin, huomenna jo paremmalla puolen. Vilautan vähän...


Lisää kuvia tiedossa pikinmiten...toivottavasti!!! Öitä!

10 kommenttia:

  1. Oih mitä aarteita olet taas löytänyt! Tuo lamppu etenkin... huoks. Mä olen muistaakseni käynyt pari kertaa noilla messuilla mutta mulle jäi kuva, että ei mitenkään halpaa ollut, mikä tuntuma sinulla on? Ihanaa tuo tapetti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh...hinnat tietenkin eri kuin kirpparilla yleensä, mutta sehän on selvä, toiset tienaa tällä leipänsä. Hyvin vaihtelevia kuitenkin, teen aina vain yleensä edullisia löytöjä ;0) Esim. tuo lasikulho maksoi toisessa pöydässä 65€, itse ostin kympillä. Että näin...materiaalin erosta en ole varma, mutta minulle kelpasi tämä halvempi. Tyynynpäälliset ja liina yhteensä 8€ ja sitä rataa...
      Tapetti on minustakin todella kaunis, yllätti positiivisesti. Vessasta taitaa tulla uusi lempihuoneeni...taidan viettää siellä illat ;0)

      Poista
  2. Ihania juttuja olet löytänyt!!

    Mä täällä myyn tavaraa pois, ettei ole olo kuin hamsterilla *hih* Saa sitten niiden tilalle ostella lisää ihanuuksia, eikös olekin hyvin suunniteltu ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyvin suunniteltu! Täällä pitäisi tehdä sama temppu, mutta en raaski oikein vielä alkaa lajittelemaan tavaroita kun noita seiniä vielä puuttuu ja huonekalut eivät ole paikoillaan. Mutta jospa sitten kesällä vaikka.

      Poista
  3. On se hyvä, että täällä blogistaniassa voi sen tietynlaisen kauneudenkaipuun tyynnyttää :)
    Nyt tekis sjoitus tiukkaa, ostais sitten mitä tahansa!
    Että parempi olla edes haaveilematta ja ihastella vaan näitä sinunkin löytöjäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä itsekin fiilistellä toisten sisustuksia ja löytöjä, onneksi meitä on täällä niin paljon...ihania sisustushulluja naisia!!

      Poista
  4. Antiikkimessut on ihania. Kierrellä ja katsella rauhassa, moneen kertaan:) Hyviä löysit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, ihania tavaroita on mukava vain katsellakin.

      Poista
  5. Uppeet on! Passaa niin teille. Ai että oletkin jo saanut kodistasi ihanan!Ootta te ahkeria.
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ahkeruudesta en tiedä...hitaasti mutta varmasti remppa etenee.

      Poista