Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 11. helmikuuta 2014

KERTTU KIRPUN SYNTTÄRIT

Kuinka saatoimme unohtaa!!! Kerttu-kirppuli täytti lauantaina 1 vuotta ja me onnettomat unohdettiin. Siitähän kissat varmasti tykkäs kyttyrää, mutta ainakin meillä ihmisillä oli syntinen olo ;0) Asia korjattiin pikinmiten ja sankari vieraineen sai aimoannokset hieman luvatonta herkkua. Nam...unohdus ei haitannut ollenkaan!Äkkiä ne herkut tänne!!


 
 

Malttamattomat juhlijat :0)
Njam njam jam ja sitä rataa, hellyttävää kuunnella tuota mussutusta kun poloiset vihdoinkin pääsivät herkkujen kimppuun.


8 kommenttia:

 1. :D
  Ihanat!! Tuos muuten näkee, että iso kissa on iso kissa! Ei sitä ihan joka katti kurki työtasolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, Mauno on kunnon jätkä...näkisitpä kun joskus maataan lattialla etu- ja takatassut suorana ja vielä häntä siinä jatkeena :0)

   Poista
 2. Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan! Paljon onnea, Kerttu, paljon onnea vaan ♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Onnea Kerttuli ♥
  Herkkuja...mikä ilme ! Herkut on niiin hyviä.
  Ehtikö Mauno Kertun herkuille ? Taisi kyllä saada omat herkut Maunopoika.
  Halit muruille ja iloista tulevaa ystävänpäivää.

  Olen lähettänyt s-postia..., vaan onko osoite vielä sofiantupa@kajaani.net ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maunolla oli omat ja välillä käytiin vähän kurkkimassa toistenkin kuppeja, ettei vaan ole kaverilla parempaa ;0)
   Haleja sinnekin ja oikein ihanaa ystävänpäivää. Käynpä lukaisemassa postin, siellä harvemmin tulee enään käytyä. Laitappas jatkossa tähän osoitteeseen: johanna.huovinen@kiinteistomaailma.fi

   Poista
 4. Pieni fiba oli varmastikin hetkessä unohdettu ja anteeksi annettu! Hyvää syntymäpäivää sinne söpöliinille :)

  VastaaPoista