Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 14. helmikuuta 2014

SIINÄ SE NYT SITTEN ON

Malttamattomana tilasin ammeen jo kotiin, siinä toivossa että jospa vaikka remppainto jatkuisi tänne kylppäriinki asti. Se on niin suloinen, piti aivan kuivaharjoitella jo ammeessa istumista ;0) Voin jo kuvitella ihanaa hemmotteluhetkeä, kynttilänvalossa vaahtokylpy, rauhoittavan musiikin kera ja miksei vaikkapa lasi shampanjaa.
Hmm...saapas nähdä tuleeko toteutumaan ;0)Suunnitelmia ammeenkin varalle on ja päässä pyörii ideoita kylppärin suhteen, aika selkeät ovat jo ajatukset. Ai jai, sormet syyhyäisi jo aloittamaan ;0)

No sitä odotellessa, haluan kuitenkin toivottaa ensin IHANAISTA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ RAKKAAT BLOGI KAMUNI!!

15 kommenttia:

 1. ♥♥♥ Ihana amme!!! ♥♥♥ Haluaisin tommosen kans. :)

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Esteenä tällaisen ammeen hankintaan on aina ollut sen koko, mutta nyt löysin tällaisen 130cm pitkän söpöliinin.

  VastaaPoista
 3. Ny iski paha kateus :D
  Iiiiihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika söpö kokonsa vuoksi, sellainen yhden hengen unelma. olisi ollut tarjolla jopa 110cm, mutta ei taida kovin iso ihminen siihen mahtua :0)

   Poista
 4. Ihana amme... Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 5. oijjoioioi... IHANA!!! Olen kateellinen, taas sen myönnän! Miksei ihmeessä meille mahdu moista :(. Ihanaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 6. Siinähän se ongelma aina onkin ollut ja on vieläkin, mutta tämän ammeen koko 130cm antoi mahdollisuuden. Hyvin mahtuu ja on niin vietävän söpö!

  VastaaPoista
 7. Oih! Tuollaisessa minäkin haluaisin kellua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelluta tässä ei, mutta lillutaan kyllä...jos kissat sen sallivat ;0)

   Poista
 8. Luuletteko pääsevämme kylpemään ? :D Tuohan on Kertun ja Maunon pesä !
  Hyvää ystävänpäivänviikonloppua . Hali !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaan se niinkin käydä. Maunon ajatuksia lukien katti miettii varmaan, että onpa äiti saanut ison tiskialtaan ;0)
   Halit teille!

   Poista
 9. Hei! Olen etsinyt tällaista ammetta suomesta, mutta en löydä mistään! Mistä sinä ostit tämän? :) Aivan ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin tämän netin kautta tassuamme hakusanalla. Etsin sopivan pientä ja tämä osui kohdalle sattumalta, en vain valitettavasti muista enään mikä paikka se oli. Luulen että löydät kun vain alat hakemaan hakusanalla, onnea metsästykseen : )

   Poista