Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 15. helmikuuta 2014

VALON JA VARJON LEIKKIÄ

Nyt lupaan vain hämäriä ja aivan taatusti epäammattimaisia kuvia, mutta yritin parhaimpani mukaan saada ikuistettua niitä hämyisiä tunnelmia mitä ihailin tässä hetki sitten. Ihana rauha, hiljaista ja hämärää, mieli lepää.

Pikkuvuoat ovat tämän päivän kirpparilöytöjä...


Maunoa ei nämä valokuvaus sessiot paljoa kiinnosta, asento on tämä...
 
 
 
Kun nyt näitä kirppariaarteitakin tuli jo mukaan, niin näytetäänpä loputkin sitten...
 
 


Tätä olen etsinyt...emalikattilaa jolla on kokoa tarpeeksi isommallekin määrälle leipiä.Näissä merkeissä meni lauantai täällä meillä.12 kommenttia:

 1. Mulla oli joskus tommoi julmetun iso soppakattila, arvaa mikä opetteleminen tehdä ns normikattilallinen kun oli tuohon tottunut - poikalapset (ja kaverit) oli kovia syömään ja mä teen hyviä keittoja :)
  Minä yritin tänään noita metallisia pikkuvuokia kuikuilla kahdella kirpparilla kun ne olis niin somia tuikkukippoja (kaksi mulla on) mutta eihän niitä missään ole jos etsii.

  Ihanat tunnelmat, mä niin tykkään hämäränhyssystä - ja tuo juhannusruusu oli kyllä ihan oiva valinta :)
  Ja mikään ei voita reporankaa kissaa ! Kyl se niin on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ruoan menekki on selkeästi vähentynyt, kun poika asustelee jo omillaan. Tää kattila on niin mahtavan kokoinen ja leipää mahtuu nyt kerrankin kunnolla säilöön.
   Nämä vuoat ovat aivan liian pieniä tuikuille, ovat sellaisia pikkusöpöjä. Tapetista puheen ollen, tykkään siitä mutta väri ei aivan natsaa...mutta päätin että en ole nyt liian tarkka.

   Poista
 2. Nuohan on aivan upeita kuvia! Oih, mie kuvittelin valon tulevast takkatulesta, ihana tunnelma. Paljon olet kyllä saanut aikaiseksi. Sitä mie haluaisin kysyä että miten selviät kissankarvojan kaa? Niistähän lähtee kankaisiin karvoja, varsinkin karvanvaihdon aikana.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme tainneet saada ihan kivasti jo jotain tehtyä, se vain tahtoo välillä unohtua kun paljon olisi vielä jäljelläkin.
   Kyllä meillä on aina ollut normaalisti kankaita talossa, imuri on sitä varten ja turhan tarkkahan ei eläinperheessä voi olla. Sohvaan ei tartu karvat, sen kangas on valittu tarkoin. Ei näistä ole paljoa karvaa irronnut, toista tietysti karvanlähdön aikaan.

   Poista
 3. On kyllä kaunista, silmä lepää katsellessa! Komia tuo emalikattila :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista. Kivat hämykuvat ja suloinen Mauno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ennenkaikkea Mauno...se on niin ihana lutunen iso pusupoika!

   Poista
 5. Ihana, lämmin ja rauhallinen tunnelma keittiössäsi! Todella kauniita kuvia ja kivoja yksityiskohtia joita katselee mielellään :) Wau! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annabella ja samoin sinulle ihanaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 6. Ihana rauhallinen tunnelma välittyy kuvista. Niitä kun katsoo ja tutkiin voi itsensä kuviella noihin kuviin. Kiitos kauniista kuvista. Ilahdutti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Iiris kauniista sanoistasi, nekin ilahdutti :0)

   Poista