Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 15. marraskuuta 2014

EI VALON VALOA MUTTA KUUSIA KYLLÄ

Meillä ei vielä ole laitettu yhtään jouluista elementtiä esille, ei edes valoja...mutta kyllä tähän pimeyteen voisi alkaa jo niitä harkitsemaan. Kun vaan löytäisi ne jostain, kun ei ole hajuakaan mihin ne on pakattu. Sen verran kuitenkin huijasin, on meillä jotain jouluista...tai olisiko se ehkä talvista...nimittäin pieniä kuusia on istutettu useampiakin. Mies oli innostunut noukkimaan vaimon mieliksi (komennosta) nämä söpöydet meidän tontin reunalta.Olisi vain niin mukavaa saada hiukan (huom! vain hiukan!!) lunta maahan, tulisi enemmän se talvinen ja ehkäpä jouluinenkin fiilis. Eihän tässä enään ole montaa päivää kun taas kuukausi vaihtuu ja tulevan joulun lisäksi minun elämäni taas muuttuu aikalailla, mutta siitä kerron lisää kun on sen aika...eli aika pian :)
Siihen liittyen käväisinkin pari päivää Helsingissä jälleen ja muutamia matkoja on vielä lisää tulossa. Aivan työntäyteisiä päiviä, joten mitään shoppailu reissuja ne eivät ole olleet. Mauno olisi niin mielellään lähtenyt mukaan, mutta ei auttanut vaikka kuinka olisi ollut omatoiminen ja pakannut itsensä valmiiksi matkalaukkuun :))Ihana oli herätä jälleen aamulla omasta sängystä ja seurata kattien touhuja makuuhuoneen ikkunan äärellä. Kaksi oravaa hääräili ruoan kimpussa lintulaudalla ja siinähän sitä riittikin ihmettelemistä.


Fasaani herroja ei tänään ole vielä näkynyt ja pahoin pelkäämme että Tepolle on käynyt hullusti, sillä viime sunnuntaina kuulimme laukauksia ja sen jälkeen sitä ei ole näkynyt. Ainoastaan Matti on käynyt vierailulla.


Nyt pitäis tarttua imurinvarteen kun kehtais, vai laiskottelisko vaan??

Mukavaa lauantaita!!

10 kommenttia:

 1. No onpas tosiaan omatoiminen Mauno;)
  Upeita löytöjä olet tehnyt edellisessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvittavaa siinä oli että poloinen ei oikein meinannut mahtua laukkuun :)

   Poista
 2. Voi Maunoa! Tuosta hyvästä se olisi kyllä jo pitänyt ottaa mukaan - turkki vaan littanaksi, niin sopivasti olisi mahtunut tuohon reunaan :)

  Aivan ihana peili edellisessä postauksessa. Miten ihmeessä löydät tuohon hintaan tuollaisen aarrekaunottaren!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauno olisi saattanut saada sätkyn lentokoneeseen joutuessaan, joten parempi jäädä kotiin. Toki poika on lentokoneessa joutunut olemaan kasvattajansa kanssa näyttelymatkoilla...hänhän on ollut menestynyt "malli" mutta pää ei oikein kestänyt moista menoa. Siksipä onkin hyvä että saa nyt viettää aivan kotikissan elämää Kertun kanssa.
   Peili oli oikea aarre, eihän näitä joka päivä vastaan tule ja niinpä ei tarvinnut miettiä kahta kertaa ostoa :)

   Poista
 3. Voi miten suloiset pienet kuuset! Ja nuo katit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkukuuset ovat aina niin ihania kaikessa yksinkertaisuudessaan ja niin myös nämä kattiloisetkin :)

   Poista
 4. Kivat kuvat kissoista. Nyt kyllä todella kaipaa jo jouluvaloja pihapiiriin tunnelmaa luomaan ja pimeyttä karkoittamaan. Josko tänään saisi valoja viritellyksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ovat parhaita malleja aina ja niiden touhuja seuratessa tekee mieli räpsiä muutama kuva aina. Olet kyllä oikeassa, kyllä tarttis pihalle valoja alkaa virittelemään!

   Poista
 5. Ai että mä niin aina nautin noista sun kisukuvista, saa vedet silmiin kun seuraa kuvien kautta niiden touhuja! =D

  VastaaPoista