Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 23. marraskuuta 2014

SEKALAISTA HÖPINÄÄ

Sitä on tiedossa tässä postauksessa ja ei kuulkaas vähäisimpänä uutisena se että menen huomen aamuna viimeistä kertaa nykyiseen työpaikkaani ja siitä alkaa jälleen uudet tuulet puhaltelemaan elämässäni :) Suuria päätöksiä, vaikeita ratkaisuja, mutta eteenpäin on mentävä ja tehtävä mikä tuntuu hyvältä. Ja tämä tuntuu nyt, uusia haasteita uudella innolla. Samalla valtavan haikea olo jättää ihanat työkaverit, työnantajat sekä työ joka on todella ihanaa ja mielenkiintoista...mutta samalla myös äärettömän  raskasta.
Haikeissa ja oudoissa tunnelmissa viikonloppu hurahti omalla painollaan, tyttö palasi kahdeksan viikon työharjottelusta Vuokatista kotiin ja samalla saimme pojankin muutamaksi päiväksi kyläilemään...kaikki koolla ja tuntuu niin mukavalle sekin pitkästä aikaa. Tunnelmointia kynttilän valossa ja oltu vain aivan lunkisti kotosalla...
...mitä nyt remonttia aloiteltu pikkuhiljaa portaikossa. Maalausta, tapetointia, kaiteiden tekoa ja vaatehuonetta tiedossa...jess!!


 Tähän kohtaan rakennetaan vaatehuone yläkertaan..Oven paikka rojuläjän takana, se onkin muuten aika ihana löytö viime kesän Vaalan reissulta.Navetan aikuinen vinssi, hauska muisto entisiltä ajoilta :)Portaista tulee valkoiset...kait???


Perällä on yksi komero joka pitäisi myös siistiä hiukan fiinimpään kuntoon ja jos vaikka jonkun vanhan oven löytäisi tuohon laakaoven tilalle. Portaitten alle tarkoitus myös tehdä säilytystilaa...näillä ajatuksin työ lähti liikkeelle.

Mauno ja Kerttu katselivat tapansa mukaan alamaistensa touhuja parven reunalta...


Näin meillä...jospa saataisiin tämä projekti pian eteenpäin, pääsisi purkamaan ehkä taas jonkun pahvilaatikon vähemmäksi :)

Antoisaa alkavaa viikkoa murut!

8 kommenttia:

 1. Onnea uuteen hommaan, mitä se sitten lieneekin!
  Ja se on hyvä ettei kotona ainakaan hommat lopu :)

  Mä voisin rosmota noi teitin kisut tuolta orrelta, ethän sä heti huomais...että kerkeisin karkuun....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepi, myyntityötä yritysten parissa tiedossa. Hommat ei täällä taida loppua aivan pian, mutta onpahan aina jotain uutta kivaa tiedossa :)
   Nämä kissat ovat sen näkyviä ja äänessä olevia seuralaisia, että saattaisin huomata piankin niiden puuttumisen. Mutta eihän sitä tiedä miten vikkelä olet kintuistasi!?

   Poista
 2. Ihanat kisut! Hyvä, että valvonta pelaa ;O). Kiva portaikko ja varmasti upea, kun valmistuu kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme valvovien silmien alla melkeimpä aina, huomaamattamme olemme joutuneet kahden kuninkaallisen palvelijoiksi ;D Katsotaan ja toivotaan, luulen että saamme viihtyisämmän portaikon aikaiseksi. Suunnitelmat vielä tulevat varmaan elämään sitä mukaa kun projekti edistyy. Lupaavalle kuulostaa, vasaran pauke kantautuu sieltä päin :)

   Poista
 3. Onnea uusiin tuuliin :) Ja remppafiilistä!Nuo teidän katit on kyllä mainiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sievähelmi, jännää ja mukavaa!

   Poista
 4. Onnea uusille urille :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mari! Mukavaa viikonloppua :))

  VastaaPoista