Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 8. marraskuuta 2014

MAKUUHUONE

Tässä se sitten on ensiesittelyssä meidän makuuhuoneemme. Tähän asti se ei ole ollut kovinkaan kuvattavassa kunnossa komeroiden puutteen vuoksi, mutta nyt alkaa tavarat olla paikoillaan pientä viimeistelyä vaille.Harkinnassa on lattian maalaus ja tietysti listat, mutta täytyy miettiä tarkkaan ensin mikä väri se on. Tällä hetkellä olen ajatellut harmaata, mitä mieltä olette?
Tulipas siitä kuvia, mutta onpahan joka suunnalta ja eri valoissa...kyllä nyt nukuttaa hyvin!

Mutta sitä ennen saunaan ja lauantai illan viettoon, niin että hei vaan ja mukavaa lauantaita!

18 kommenttia:

 1. Kaunis huone ja ihanat huonekalut. ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, tämän hetken lempihuoneeni :)

   Poista
 2. Kaunista, ja niin komeat kattoparrut. Vaaleanharmaa lattia sopisikin tuohon tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, saattaa se harmaaksi vielä muuttua :) Kattoparrut ovat täällä aitoja navetan ajoilta, tykkään!

   Poista
 3. Ihanan iso makuuhuone ja kauniisti sisustettu :). Löysin tänne toisen blogin kautta, taidan jäädäkin. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja ja olipa kiva kun löysit tänne!!!

   Poista
 4. Voi, miten ihana makuuhuone teillä onkaan! <3 Niin tilava! Ja kauniisti sisustettu! Minä laittaisin lattian harmaaksi, olen siihen niin hurahtanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään siitä että tässä huoneessa on tilaa. Taidan jossain vaiheessa kallistua siihen harmaaseen lattiaan, pakko vain harkita tarkkaan koska paluuta entiseen ei enään sen jälkeen ole.

   Poista
 5. No onpas hulppean kokoinen makkari ja niin kaunista! Nuo parrut katossa ♥ Harmaksi minäkin maalaisin lattian :) Mutta toisaalta nyt käy hyvin yksiin parrujen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vanha kokoustila ravintolan ajoilta, joten ihan kivan kokoinen huone. Olet oikeassa lattian suhteen, siksipä en uskalla tehsä hätiköityä päätöstä vaan annan asian muhia päässä.

   Poista
 6. Voi miten kaunista ja bongasin niin monta ihanaa huonekalua ja ja tuo naulakko vai miksi tuota kutsutaan..on super ihana, sitten lintuhäkki voi huokaus niin kaunista kaunista todellakin :)
  Onneksi saa näin kuvien kautta ihailla tunnelmaa ja voi huokaus kun näen millainen joulu tunnelma on kodisassasi..Harmaa lattia on kaunis.. mutta jos vielä epäröit niin mieti hyvän aikaa että olet varma päätöksestä.. ja sekin et kattoparrut ovat samaa lattian kanssa.. vaikea päätös varmaan :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Anja, kiva kun pääsit kyläilemään ja pääsit tunnelmaan mukaan. Viihdyn nyt tällä hetkellä parhaiten juuri tässä huoneessa, uutuudenviehätystä ;)

  VastaaPoista
 8. Voi taivas miten hienot kattopalkit teillä on tuolla makkarissa ja lääniäkin on vaikka tanssit siellä järjestää, upea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kun vähän kiikkutuolia siirtää niin kyllä siinä tanssit mahtuu pitämään ;) Toki kuvat hiukan isontavat vielä huonetta, mutta kyllä siinä on ihan kivasti tilaa.

   Poista
 9. Voi, kuinka kaunis tunnelma, varmasti on ilo silmälle sekä mielelle pitkänaikaa:) Kattoparruista pidin erityisesti, ne sopivat tilaan hienosti:) Lattian väri onkin aikas vaikea, mutta vaalean siniharmaan sävy tuli mieleeni. Se voisi ehkä sopia? Kauniita sekä levollisia unia teille! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kommentista, kyllä on nukuttanut vähän liiankin levollisesti näin pimeän aikaan. Lattiaa täytyy pureskella nyt oikein kunnolla ennenkuin tekee yhtään mitään, ettei vaan ala harmittamaan väärät päätökset.

   Poista
 10. Voi herrajjestas miten ihana makuuhuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana, kyllä täällä hyvät unet saa!

   Poista