Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 7. marraskuuta 2014

UUDET VIERAILIJAT

Talvi toi tullessaan uusia vieraita pihamaalle, Maunolla ja Kertulla riittää ihmettelemistä.


Pikkulintuja seuratessa kuuluu milloin minkäkinlaisia ääniä kissoista ja kyllä on jännää. Mutta nämä uusimmat vierailijat ne vasta jänniä ovatkin, vetää katitkin aivan hiljaisiksi.Fasaani kukko-herrat Matti ja Teppo ovat uusimpia tuttavuuksiamme, he käyvät nykyään päivittäin ilahduttamassa meitä pihallamme. Jompikumpi kavereista oli yhtenä päivänä kissojen luona häkin ulkopuolella ja voitte arvata miten jännää karvakuonoilla oli silloin.
Kyllä näitä on mukava seurata, komeita lintuja!
On nämä kyllä niin ihania kaveruksia, onneksi päätimme ottaa molemmat meille! Kohta tulee vuosi täyteen elämää näiden kahden veijarin kanssa, hyvin ovat kotiutuneet ja oppineet talon tavoille. Enään emme luopuisi mistään hinnasta kummastakaan, ovat ne niin rakkaita koko perheelle.

Aurinkoista perjantaita!

8 kommenttia:

 1. Voi mahoton - sitä kujerrusta niin ulkona kuin sisälläkin ☺

  VastaaPoista
 2. Saatat tietää miltä se kuulostaa :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kissojen kelpaa maata ikkunalaudalla. On paljon ihmettelemistä. Minä ottaisin nuo fasaanit mielelläni kesällä pihalleni, ne pitäisi kotilot kurissa.

  VastaaPoista
 4. Täällä paljon muuta nyt joudetakaan tekemään kuin olemaan ikkunalaudalla :D Tuopa olikin uutta tietoa...toivotaan että herrat viihtyvät täällä vielä kesälläkin.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä siellä tarkkaillaan tiiviisti! :) Minun lapsuudenkodin pihalla on samanlaisia vieraita, mutta meidän koiraneitonen antaa nille aina kyytiä siellä vieraillessamme ;) Mukavaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumminkohan päin meillä kävisi jos kissat ja fasaanit kohtaisivat toisensa vapaina??

   Poista