Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 11. marraskuuta 2014

TAAS TULI TODISTETTUA

On ne vaan niin ihmepaikkoja, ne kirpputorit siis!! Tulipahan taas tehtyä muutama löytö :)

Aivan ihastuttava vanha peili fasettihiotulla reunalla ja kympin hinnalla oli aivan pakko napata kainaloon, näin sen niin silmissäni meidän makuuhuoneen seinällä pöytälampun seurana!

Toinen kiva löytö oli tämä vanha taulu...Vielä sille en aivan omaa paikkaa löytänyt, mutta luulen että se tulee myöhemmin isoon eteiseen joka on tällä hetkellä vielä meillä tavaroiden säilytyspaikkana. Joten kuvia ette ole vielä nähneet siitäkään tilasta...ehkäpä joskus :)


Myös kaunis kahvikuppi oli niin syötävän kaunis, että en raaskinut hyllyyn jättää. Mutta koska niitä oli vain yksi kappale, oli ajatus että istutan siihen kukan...


...kiva kyllä myös tuikulle.


Ja vielä...
Ai niin ja tämä...Eikö vaan olekin, todistin sen jälleen!!?? 

16 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä. Minulla on muuten lähes samanlainen lamppu kuin sinulla tuossa peilin kaverina. Lampun kupu, eli kuupa vain on erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä oli, tällä kertaa kirpparilla olisi ollut tarjolla vaikka mitä...mutta jotain rajaa sentään ;D
   Lamppu on ystävieni antiikkiliikkeestä, se on kyllä kertakaikkisen kaunis. Nyt tuntuu että se tulee oikein esiin edukseen peilin kanssa.

   Poista
 2. Kirpputorit, jep. Jos niissä myytäis ruokaa en supermarketteihin päin enää katsoisikaan ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä...siinähän olisikin ideaa! Kaikki vanhat ruoat tuotaisiin kirpputorille myyntiin ja me sitten Satun kanssa ostettaisiin perheen ruoat sieltä...jep jep ja nam ;D

   Poista
 3. No kerrassaan!!! Mä klikkailin kuvat isoksi ja namnam ihailin niissä.. no oikeestaan ihan kaikkee! Ihanat verhotkin ja torson (siksikö sitä sanotaan..?) pitsijutska ja tuo ekku lamppu ja ja kirstu ja ja.. :)

  VastaaPoista
 4. Mainiot löydöt! Minä en oikein ole löytänyt täältä Oulusta hyvää kirpparia. Tuntuu, että niissä on vain huonoa ja puoleksi rikkinäistä tavaraa:( Tosi harvoin löytyy jotain kivaa. Muualla Suomessa kierrellessäni suuntaankin aina kirpuille. Ne ovat ihan parhaita "tavarataloja".
  Tulehan vierailulle meillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se vaihtelee, välillä ei löydy mitään ja välillä taas vähän liiankin kanssa. Mutta ainakin täällä näitä kirppareita riittää missä käydä :)
   Tulen vastavierailulle kunhan palaan työreissulta kotiin ja istun ajan kanssa koneelle, kiitos kutsusta!

   Poista
 5. Onpas hienoja ostoksia. Olen ollut pitkään paitti kaikista kirppareista, mutta sinun upeiden löytöjen jälkeen mieli halajaa jälleen kierrokselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tulee käytyä kirppareilla satunnaisesti, mutta välillä taas innostuu käymään useamminkin. Yleensä tulee käytyä työn lomassa kun ajelen ohi ja sattuu olemaan sopivasti aikaa piipahtaa. Välillä tuntuu että myynnissä ei ole kuin tyhjänpäiväistä krääsää ja sitten toisinaan taas löytyisi vaikka mitä ihanaa...siinäpä se viehätys onkin :) Onnea kierrokselle, tulen kurkkimaan oletko löytänyt mitään.

   Poista
  2. Poikkeen vinkkaan, kunhan pääsen kierrokselleni. Viikonlopun kässymessut Pirkkahallissa vievät kuluvan viikonloppuni.
   Mutta oikeassa olet, että mukava on piipahtaa, kun hyvä kirppis on tiedossa. Itse suosin pojan kiakkopelien paikkakuntakierrosta.

   Poista
  3. Mukavaa viikonloppua ja tulehan uudestaankin!

   Poista
 6. Voi mitä löytöjä, ihania kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä minustakin, kyllä kirpparit on hauskoja paikkoja!!!

   Poista