Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 24. joulukuuta 2014

RAUHAISAA JOULUA!

Lumen alle peittyy maa, kun käymme kohti Joulun aikaa. Pian arki taakse jäädä saa, sillä ilmassa leijuu jo Joulun taikaa.Hyvää Joulua!!

7 kommenttia:

 1. Suloista joulunaikaa koko perheelle !

  VastaaPoista
 2. Rauhallista joulunaikaa teille kaikille☆
  Kertulle ja Maunolle kinkunsiivuja!
  Laitatko jossain kohtaa s-postiosoitteesi, lienee muuttunut työpaikan vaihdoksen takia. Lähetin postia Onniin liittyen syksyllä....löysin sen lähettämättömistä vähän aikaa sitten :( hyvä minä ;)
  Kisuille halit ♡

  VastaaPoista
 3. Lämmintä Joulun jatkoa sinulle, Johanna!

  VastaaPoista