Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 24. joulukuuta 2014

RAUHAISAA JOULUA!

Lumen alle peittyy maa, kun käymme kohti Joulun aikaa. Pian arki taakse jäädä saa, sillä ilmassa leijuu jo Joulun taikaa.Hyvää Joulua!!

7 kommenttia:

 1. Suloista joulunaikaa koko perheelle !

  VastaaPoista
 2. Rauhallista joulunaikaa teille kaikille☆
  Kertulle ja Maunolle kinkunsiivuja!
  Laitatko jossain kohtaa s-postiosoitteesi, lienee muuttunut työpaikan vaihdoksen takia. Lähetin postia Onniin liittyen syksyllä....löysin sen lähettämättömistä vähän aikaa sitten :( hyvä minä ;)
  Kisuille halit ♡

  VastaaPoista
 3. Lämmintä Joulun jatkoa sinulle, Johanna!

  VastaaPoista