Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







torstai 5. helmikuuta 2015

EURON PEILI

Uuteen työhöni kuuluu liikkuminen paikasta toiseen ja niinpä olin eilisen päivän Kemissä. Päivän päätteeksi en malttanut olla suunnistamatta kirpparille jonka ikkunassa lukee antiikkia ; )
Paikka oli kyllä kaikkea täynnä, mutta mahtavaa pianoa lukuunottamatta en sieltä mitään maailmaa mullistavaa löytänyt...mitä nyt ihastuttava makuuhuoneen kalustesarja peilipiironkeineen olisin voinut mukaani ottaa jos vain tilaa olisi sellaisille kalusteille. Piano ei mahtunut kyytiin, joten tyydyin yhteen pienempään löytöön.


Kuvassa vielä teipit peilin ympärillä, koska taustapahvi on huonosti kiinni ja peili vaarassa tippua. Hinta oli yhden euron, joten pieni korjaustarve ei haittaa yhtään!


Kuvassa piano mihin silmäni iskin, väkisinkin alkoi päässä pyörimään ajatus siitä voiko perintöpianon vaihtaa????


Se jääköön vielä harkintaan, joudun miettimään tätä todenteolla!

Huomenna taas viikon aherrus palkittu viikonlopun vapailla, takana kiva ja antoisa uurastus. Voi että rakastan tätä uutta työtäni, illat ja viikonloput ovat vapaata ja saan tavata niin monenlaisia ja ihania ihmisiä. Ei voi muuta sanoa kuin että, kyllä olen onnen tyttö kun sain tämän työn!!

Palaillaan : )

10 kommenttia:

  1. Peili on upea! Meillä samanlainen, mutta vielä kaapissa ☺
    Täällä on myös oltu taas peilikaupoilla - löysin kokovartalomallin kympillä ja sitä tuunaillessa...
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivan yksinkertainen peili ja hinta ei kyllä päätä huimannut! Kävinkin kurkkimassa uutta löytöäsi, ei paha hinta sinunkaan kokovartalomallissa. Minä en enään uskalla sen kokoisia meille laittaa, parempi kun näkee vaan oman naaman ja muu jää piiloon ;))

      Poista
  2. ihana peili! Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ja halpa, sopii kivasta remontoituun porrastilaan. Viikonloppuja!

      Poista
  3. Meillä oli mummolassa tuollainen peili :) Ja onnea uudelle työllesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain saman tyylistä taisi olla minunkin mummolassani. Kiitos, viihdyn todella hyvin entiseen verrattuna.

      Poista
  4. Wau mikä piano! En osaa soittaa, mutta tuota kelpaisi katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta!! Olen kylä aikoinani soittanutkin, mutta nykyään piano enemmän koristeena kuin käytössä. Tässäpä sitä pohdittavaa onkin, mummon perintöpiano vai tämä????

      Poista
  5. Good for you että nautit työstäsi!
    Ja hei, onko sulla sama ongelma kuin mullakin, huoneita ei ole riittävästi kaikelle kivoille suunnitelmille... :)))
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä yksi tärkeistä asioista, tekeehän sitä aika ison osan ajastaan. Kyllä siinä tahtoo niin käydä, että tilat jostain syystä aina tuppaa loppumaan kesken...mikskähän??

      Poista