Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 3. toukokuuta 2015

HERRASMIES

Eiks oo komee...


...oikea herrasmies!


 Rauhaisaa sunnuntain jatkoa!!

5 kommenttia:

 1. Vau mikä herrasmies?
  Mitäs teidän kaksi muuta hurmuria hänestä tykkää? Antavatko olla rauhassa?

  VastaaPoista
 2. Ainakin toistaiseksi on lintu saanut olla rauhassa, kaikelta varulta olen nostanut jemmaan silloin kun emme ole kotona.

  VastaaPoista
 3. On!
  Minullakin on (muun muassa) riekko, mutta se on sellainen siivet leveellään versio - maailman murheet harteillaan:) Ei siis lainkaan noin ylväs komistus!

  VastaaPoista
 4. No voihan riepua, lentoon lähdössä. Mitäs teidän kissat tykkää näistä "kavereista"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ei ole moksiskaan. Ensimmäinen eläin kun tuli, Lara oli pari päivää tosi kiinnostunut, mutta sen jälkeen kaikki on saanut olla ihan rauhassa. Juntti-Einari alias Romeo ei ole varmaan vieläkään tajunnut koko otusten olemassaoloa :D

   Poista