Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 9. toukokuuta 2015

OU...

...LAINEN yllätti jälleen, tämä nyt vaan oli kertakaikkiaan pakko saada!!! Nyt on sitten olohuoneen ongelmaseinäkin kunnossa...tiedättehän kun kodin joku kohta vaan ei näytä hyvälle ja ei oikein keksi mitä siihen laittaisi?? Tiedättekö, vai onko kenelläkään muulla sellaisia ongelmia????

Kaappi ja sen sisältö sekä päällys kaikki kynttilänjalkaa ja kukkaa lukuunottamatta ovat kirppari löytöjä, uskonnollinen taulu viimeisin Limingan kirpparilta. Mitta, helmitaulu ja uskonto nyt ei sitten millään liity toisiinsa aiheeltaan, mutta näyttää kivalle yhdessä...niin että mitä sitten!
 Nyt sitten taidan illan istua ja tuijottaa tätä seinää : ) Mukavaa lauantai iltaa!!

20 kommenttia:

 1. Kiitos sammoin sinne, oikein on soma ja vangitseva seinämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä on nyt vihdoinkin kuvaamisen arvoinen!

   Poista
 2. Hieno kaappi ja sopii tuohon kuin nyrkki silmään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sille oli paikka heti mielessä, nyt on yksi ongelmakohta saatu ratkaistua :)

   Poista
 3. Se on kuin nätti nenä päässä :D
  Tiiät mitä tarkoitan :)

  VastaaPoista
 4. aahh niin kaunista :) ja sisältö myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...kaappi oli todellinen löytöjen löytö!

   Poista
 5. ihana on...tiedän tuon tunteen ;)Tänään oltiin Vaalan huutokaupassa ja arvata saattaa miten siellä kävikään...kaappi,sisältöä siihen ym,ym...ajatus talon laajentamisesta käväisee aika ajoin mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ymmärrät täysin!! Muistin aamulla huutokaupan, mutta olen koko viikon reissannut ja ei nyt oikein innostanut lähteä mihinkään...ei edes Oulun peräkonttikirpparille. Ja sitten vielä ajattelin, että onpa tuota tullut haalittua jo aikalailla tavaraa, joten ei taida haitata jos en nyt lähdekään mihinkään houkutuksiin ;)
   Mutta kiva on nähdä mitä löytöjä olet tehnyt ja tuo talon laajentaminen käy välillä täälläkin mielessä, mutta onneksi meillä on vielä keskeneräistä ja sisustamista vielä piisaa.

   Poista
 6. Just eikä melkein! Koko juttu.

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi, että on kaunis kaappi <3 Ja muutenkin kaikki on niin kaunista... Hyvää Äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se oli niin kaunis että eihän sitä voinut olla ottamatta mukaan. Hyvää äitienpäivää Mari sinullekin!

   Poista
 8. Oijoi, ihana!! Kyllä tuota passaa katsella;) Se onkin aina se ihana osuus, kun saa vain tuijotella jotain uutta eli vanhaa nättiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks juu, on se hyvä että on näitä ymmärtäjiä...joku saattas pitää vähän hulluna :)

   Poista
 9. Mulla(kaan) ei oo ton kaltaisia ongelmia, ei ei *pois ne minusta* ☺
  Kaappi just niin ihana, kun kerroitkin!!! Kyllä passaa tuijotella ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No passaa kyllä, eikö ollut aika hyvä löytö!!? Meiltähän tämä sujuu ;)

   Poista
 10. Mukava kun löysit hienon kaapin "ongelmakohtaasi" :)

  VastaaPoista
 11. Niin oli minustakin, nyt on tämäkin seinä sitten kunnossa...ehkä vielä hiukan hienosäätöä tavaroiden suhteen sen alapuolella, mutta kyllä se siitä!

  VastaaPoista