Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 19. toukokuuta 2015

KEVÄÄN TUOMIA IHMEITÄ

Kevät tuo taas tullessaa monenlaista ihmeteltävää karvaisille ystävillemme, ötökät ja muut eläimet jotka ovat heräilleet talvihorroksistaan sekä miehen puuhailut perhojen parissa...Yleensä kissoilla ei ole lupa olla ruokapöydällä, mutta ei toista hennonnut ajaa poiskaan, kun oli niin mielenkiintoista katsottavaa :)
No niinpä siinä sitten kävi, että mitä Kerttu edellä niin Maunonkin piti päästä myös touhuun mukaan......niinpä...kissat eivät saa olla ruokapöydällä!!

Ulkona viihdytään joka päivä ja siellä sitä ihmettelyä vasta riittääkin. Siili ystävämme on taas liikkeellä ja utelias mokoma uskaltautuu vähän liiankin rohkeasti tulemaan kissojen luokse.Hei hei siili...


...sinne meni : )

10 kommenttia:

 1. Niinhän ne on, niinkuin kaikki maailman lemmikit!

  VastaaPoista
 2. Jaa ettei kissat saa olla pöydillä?? Ei mun kissatkaan saaneet ja aina oli pöytä täynnä tassunjälkiä - eli siellähän ne on a i n a k i n silloin kun silmä välttää :D
  Miksei siis muulloinkin. Paitsi ruokaillessa.

  On ne ihania ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei saisi...mutta... :) Muualla saavat kyllä aika vapaasti olla, mutta olen ainakin yrittänyt pyhittää ruokapöydän kissavapaaksi paikaksi.

   Poista
 3. Kyllä varmasti riittää kissoilla ihmettelemistä..:) Onpa hieno ulkohäkki teidän kissoilla ja ihana siili, voi kun tääläkin näkisi joskus siilin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienestä ovat tyytyväisiä nämä kaverit, mutta kyllähän kesä tuo aina lisää jännitystä elämään :) Ja kyllä näitä eläimiä on kiva itsekin seurata, siili on yksi suosikki!
   Häkki on ollut kyllä yliveto, siellä kun ovat oppineet olemaan niin ulkoilu on helppoa.

   Poista
 4. Hurmaavat Maine Coonit teillä asuu!
  Ihania kuvia ja elämänmakuista menoa!
  Lempeitä toukokuun tuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauno ja Kerttu ovat kyllä lutuisia kamuja, niin kaksi hauskaa erilaista persoonaa.
   Kiitos kivasta kommentista ja samoin sinulle ihanaa kesän odottelua!

   Poista