Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 11. toukokuuta 2015

TEKI MIELI KOKEILLA

Pieni askartelija herää pikkuhiljaa henkiin, ennen olen ollut hyvinkin innokas näpräilijä...etenkin minimaailma oli jossain vaiheessa todella rakas harrastus. Uusimmassa Jeanne d`Arc Living  lehdessä oli tuunausvinkki ja halusin aivan mielenkiinnosta kokeilla tätä ohjetta. Hauskaa puuhaa, vaikka en nyt yhtään taulua kaivannutkaan kotiin. Jospa vaikka lahjaksi jollekin sopivalle ehdokkaalle joskus.

Tästä se lähti...


...taulut kirpparilta...


Kehyksiin ensin musta maali...


...ja maalausten päälle vintage beige maali, tämä vaihekuva jäi ottamatta. Kun maali oli kuivunut, maalasin uuden paksun kerroksen samaa väriä ja sen päälle asetin tulostetun kuvan  tulostuspuoli alaspäin.Nyt maalin annetaan kuivua rauhassa. Seuraava vaihe olikin varovainen paperin poisto pinnasta, jolloin ainoastaan kuva jää kuivuneen maalin pintaan. Paperia kostutetaan varovasti ja irrotellaan pikkuhiljaa. Maalasin myös kehykset beigellä maalilla...


...ja sopiva hionta antamaan hiukan ilmettä lisää.Lopuksi vielä vaha päälle ja kuvat paikoilleen kehyksiin.Hauskaa puuhaa, täytyy ehkä suunnitella jokin uusi projekti...ehkäpä jostain omista valokuvista??

Ohjeet löytyvät siis täältä JDL:n uusimmasta lehdestä


Joskus on niin mukavaa päästä kokeilemaan jotain uutta, sopivan pientä ja helppoa!

7 kommenttia: