Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 6. kesäkuuta 2015

ENSIMMÄISET ROMPEPÄIVÄT

Näin sitten tuli korkattua ensimmäiset tämän kesän rompepäivät Automuseolla, kotoa meiltä matkaa noin kaksi kilometriä. En toki kierrä rompepäiviä urakalla missään muualla, mutta Oulussa on kesän aikana ainaskin kolmet sellaiset tiedossa. Lähdin tapahtumaan hyvissä ajoin aamusta ja hyvä niin, sillä silloin paistoi vielä aurinko joka sitten meni tuttuun tapaan pilvien taakse piiloon myöhemmin. Tunnelma oli mukava ja ihmisiä paljon, autolle oli jopa vaikea löytä parkkeerauspaikkaa. Kuulitte oikein...olin autolla ja syystä että itseni tuntien en olisi sieltä pyörällä pois selvinnyt. Ja näinhän siinä kävi, hyvä että oli auto mukana : )
Ihanainen radio (tai ennemminkin kuoret) 30-luvulta pääsi kotiamme koristamaan. En raaskinut jättää sitä toisille ostettavaksi, vaikka vanhoja radioita on nyt meillä jopa neljä kappaletta. Kaksi olette nähneet, mutta yksi uutukainen on vielä paljastamatta. Siitä kuvia myöhemmin.

Vanha suht kookas apteekin pullo irtosi halvalla, joten mukaan vaan...


...suloinen pieni lautanen maksoi 0,50 €


Löytö oli myös tämä punaraitainen vanha kannu, kermanekka sai kaverikseen maidolle sopivan astianKannun alle alusvati 0,40 €


Ja vielä täydennystä tyynyliina varastoihin...


Ei hullumpia löytöjä ja vanhat autot museolla kruunasi päivän!

Lokoista lauantaita!!

11 kommenttia:

 1. Rompetorit on ihania löytöpaikkoja :) ---hyviä löytöjä olet tehnyt !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on oikeita aarrepaikkoja ja kesätapahtumana huippu hauskoja. Näitä löytöjä tahtoo sieltä(kin) mukaan tuppaantua :)

   Poista
 2. Kylläpähän sinä itsesi tunnet, juu :)

  Aivan mahtikuoret! Eikä valittamista muissakaan löydöissä. Kyllä se vaan niin on, että vanhassa vara parempi. Mutta sehän me jo tiedetään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnen juu, enkä erehtynyt tälläkään kertaa ;)
   Voiskohan tuota sanontaa vanhassa vara parempi käyttää myös omalla kohdalla vai jokohan se parasta ennen aika on mennyt auttamatta ohi?? Tätä asiaa voisi kysäistä mieheltä.

   Poista
 3. Tuo kukkalautanen on 90-luvulta Yves Rocherin ilmaislahja. :P Niitä sai kahden paketeissa silloin, mulla oli myös ne mutta annoin äidille, joka laittoi huvimajan seinälle. (oikeassa alakulmassa YR-tunnus)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska tieto ja saattaa kyllä pitää paikkansa. Siihen aikaan olen minäkin tilannut sieltä meikkejä ym. mutta näitä en olekaan nähnyt, kaikkea muuta mahdollista kyllä :) Suloinen lautanen, ajattelin saippuan aluseksi tai ihan vaan koristeeksi.

   Poista
 4. Upeita löytöjä. Parin kohdalla sanoin mielessäni: Mulla on toi...ja toi...ja nuo ☺ Mutta en radion kohdalla *hih*

  Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa olla aika monta samansorttista aarretta löydettynä ja tiedäppä milloin nähdään aseman laidallakin "uusi" radio ;)

   Poista
  2. Meillä on jo 3, joten kiriä pitää ☺

   Poista
 5. Vau, mitä ihanuuksia taas! Tuo lautanen on tosi söpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rompetta oli tarjolla monenlaista ja aina sieltä niitä aarteitakin löytyy.

   Poista