Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 11. kesäkuuta 2015

JOULU...EIKUN KESÄ SITTENKIN

Vasta tunnustin astioiden paljouden ja niin vaan yksi kannu tuli lisää kaappiin. Mutta kun tämä nyt sattui olemaan sen verran harvinaisempi löytö ja samaa Arabiaa on jo kaapissa...oli aivan pakko!! Ei ole aiemmin tullut vastaan ja hinta ihan kohtuullinen...seli seli ; )Näitä käytetään joulun aikaan, sekä kesällä mansikka aikaan...kannua käytetään, hmm?? No, täytyy sinne ainakin yhdesti kahvit tai teevesi laittaa : )


Tältä näyttää punaisten astioiden kaappi......aika herkullisen näköisä, juuri sopivia kesäiselle kahvittelulle, mansikoille ja jäätelölle!

Öitä!

4 kommenttia:

 1. Voi ihanuus... vanhoissa muodoissa on jotain joka sykähdyttää ja sitten pilkut & värit.... tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, vanhat astiat ja vähän kaikki muukin on niin kauniin muotoisia.

   Poista
 2. Iiiiihana kannu ja niin ihana kaappi täynnä punaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapin sisältö on minusta niin herkullinen, kuitenkin tulee käytettyä suht vähän näitä...se joulu ja joskus kesällä.

   Poista