Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!







tiistai 16. kesäkuuta 2015

PAINO ASIAT HALLINTAAN...TAI, AINAKIN TOTUUS ESIIN!

Nyt on sitten painon seuraaminen hallussa puntarin osalta, muuten ei...HUOH!! Tällainen komistus löytyi oman paikkakunnan kirpparilta ja muuten toimii erittäin harmittavan hyvin!



Lujaa tekoa nämä vanhemmat vempeleet! Hintaa tällä oli kokonaista 2 €, eihän ollut paha?


Toinen kiva löytö oli tämä isohko vanha karahvi. Ajatuksissa oli että jos ja kun ne helteet tässä joskus tulisivat, niin on kiva laittaa raikasta vettä tarjolle tähän pulloon.


Lomaan vielä aikaa reilu kaksi viikkoa, siihen mennessä saisi kyllä jo alkaa lämpiämään. Taas niin himskatin kylmää ja sateista, että eipä kovin paljoa ole houkutellut pihalle lähteä. Suunnitelmana olisi saada kukkapenkki aikaiseksi, mutta...

Niitä lämpimiä odotellessa, palaillaan!

4 kommenttia:

 1. Joo, lämpöä odotellaan. Tänään myrskysi, satoi vettä vaakatasossa ja vielä rakeitakin. Alkaa epätoivo iskeä. Hienot hankinnat taas teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, että vielä rakeita!!!! Kyllä tämä kieltämäti vähän masentaa, vaikka kuinka positiivisesti yrittää ajatella.

   Poista
 2. Juu, ne ikävä kyllä toimii *hih* Meidän vanha versio onneksi näyttää -2 kiloa verrattuna digiversioon, joten ymmärrettävästä syystä tykkään käyttää sitä enemmän ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä katson paremmaksi olla vielä toistaiseksi käyttämättä koko vehjettä. Katsokoon ne ken tohtii, minä tuijotan vaan peiliin ja katson totuutta silmiin...korjaus, noihin kummiin makkaroihin??

   Poista