Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 9. kesäkuuta 2015

LASIT JÄRJESTYKSEEN

Nyt on kuulkaa käynyt niin, että astiakaapit, hyllyt ja komerot ovat aivan täynnä. Mistähän tämä johtuu, en ymmärrä ollenkaan?? 
Niinpä muutama kuukausi sitten ostetut lasit ovat pyörineet pöydällä, odottaen sitä omaa paikkaansa. Koska haluan näitä käyttää päivittäin, en laittanut niitä säilöön mihinkaan hyllynperälle. Tässä välissä olen jo ennättänyt hankkia haravan Tarinat liikkeestä...luit oikein, siis haravan! Siinä oli tarkoitus roikuttaa laseja säilössä, mutta se oli vähän liian epävarma toiminnaltaan. Joten komea harava saa pitää vartensa ja olla koristeena ihan semmoisenaan.Sen jälkeen olen katsellut erilaisia vaihtoehtoja lasien säilytykseen, mutta mikään ei ole ollut oikein sopiva ratkaisu lähinnä tilan puutteen vuoksi.
On vissiin aiemminkin tullut hehkutettua kirpputorien ihmeellistä maailmaa ja niin taas tänään. Jälleen pääsin iloitsemaan kierrätyksen hauskuudesta ja löydetyistä aarteista. Nyt on lasiongelma ratkaistu, siinä ne on somasti rivissä ja helppo ottaa käyttöön. Eikä varmaan tarvitse edes mainita erikseen hinnasta, sehän ei tietenkään ollut lähellekään sitä mitä alkuperäinen omistaja on siitä joutunut pulittamaan.Tämän päivän aarreaitta sijaitsee Raahessa, siellä on muuten aika monta kirpputoria jos satutte sinne päin menemään!! Myös pari vanhaa valokuvakehystä ostin samalla reissulla. Hiukan oli valinnan vaikeutta, koska näitä oli tarjolla laatikollinen erilaisia toinen toistaan ihanampia.Mutta koska näiden myyjä oli päättänyt laittaa kehyksille hiukan enemmän hintaa kuin euron ja satun omistamaan jo aika monta kehystä ennestään, päätin tyytyä näihin kahteen yksilöön jotka olivat mielestäni kauneimmat ja ainakin aidosti vanhat. Puinen kehys ei luonnossa näytä noin huikean naarmuiselta, mutta enpähän onnistunut parempaakaan kuvaa saamaan.

Kyllä on taas ollut mukavaa ajella vehreitä maisemia ihaillen, kun tuo harvinainen valoilmiökin on suostunut esiin tulemaan. Toivottavasti saisimme nyt sitä edes muutaman päivän paistatella ja vielä varovainen toive luontoemolle, jos edes vähän lämpimämpää saataisiin...ihan vaan vähän!

Mukavaa viikonjatkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihana lasiteline! Vieläkö etsit haravaa parempaa kuitenkin ? Pidänkö silmäni auki?

  VastaaPoista
 2. Tässä ainakin lasit pysyy ja se on aika tärkeä juttu se :) Tarinoissa oli toinenkin harava samanlainen ja aioin siitä sinulle mainita, mutta totesin tämän mallin vähän kehnoksi tähän tarkoitukseen.
  Pidähän silmät auki vaan, sehän on yksi sujaus kun teline vaihtuu toiseen...

  VastaaPoista
 3. Loistava löytö tuo lasiteline. Vastaava on ollut hakusessa Isolaankin jo pitkään, kun vaatekaappikin alkaa jo olla täynnä astioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih...ja kaikki tietenkin ahkerassa käytössä??

   Poista
  2. Tarpeeksi usein kuitenkin, että on melkein selitettävissä, miksi on ihan pakko säilyttää ne kaikki :)

   Poista
  3. Minulla ei aivan kaikki ole edes selitettävissä :( Täytyisi pitää välillä inventaario ja järkeistää tuota astioiden määrää.

   Poista