Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

KUKKATEHTAILUA

Ihana aurinkö ja lämpö, siitä oli tämä sunnuntai tehty ja mitäpä sitten muutakaan kuin kukkien kimppuun. Selkäkipuani uhmaten tartuin lapioon ja jatkoin kukkapenkin tekoa kun siihen kerran oli säiden puolesta mahdollisuus. Ensin istutin margeetat ja sitten perennat...
Saapas nähdä mitä tästä tulee, voihan se olla että penkki vielä muuttaa muotoaan mutta nyt se on ainakin hyvällä alulla. Pergolan sisäosa on vielä vähän vaiheessa, tuleeko liuskekivet vai ei...??? Ja se mitä tällä kokonaisuudella yleensäkään tehdään, luultavasti ei niin yhtikäs mitään : )

Yksi katkennut särkyneensydämen oksa pääsi sulostuttamaan aulan ikkunaa...
Näillä kukkaisilla fiiliksillä mennään kohti maanantain arkea, vielä viikko ja sitten lomille lomps : )

Aurinkoista tulevaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kukat ovat niin suloisia ja tuo rouhea astia löytö oli aikas mieluinen :)

   Poista
 2. No mutta, tuleehan siitä vaikka mitä! Oikein kiva alku kivineen ja kasveineen - nyt sitten vaan ne liuskekivet ja joku mukava ( huom. juurikin mukava, ei mikään pikku köppyrä) tuoli (tai kaksi) ja pieni pöytä, niin siinähän teillä on ihana paikka oleskella.
  Kyllä sillä mitään tehdään :)
  Huhhuh, kun on lämmin, ei ole vielä oikein ehtinyt tottua tähän kun asteet huitelee yli 20:ssä. Mutta lupaan kestää tämän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä tuleeko tuossa oltua, luulen että meiltä löytyy mukavampiakin paikkoja oleskeluun ;) Lämmintä on ollut tänään, mutta nyt illalla taas, yllätys yllätys...satoi vettä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos...nyt kun vain kukat kasvaisivat penkissä ja muut säilyisivät hengissä jatkuvassa vesisateessa!

   Poista