Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







torstai 18. helmikuuta 2016

MUN ALLIT

Juuh, minullapa on ihan ikiomat allit!!! Ellu ja Tellu kotiutuivat meille Rovaniemeltä, aivan ei siis pitänyt ostamattomuus lupaukseni (yritykseni)


Sen verran olen kuitenkin järkeistänyt asiaa, että ihan mitä vaan en osta ostamisen ilosta vaikka kuinka houkuttelisi. Esim. tänään kamppailin itseni kanssa 20 euroa maksavan 6-ruutuisen vanhan ikkunan edessä...sehän oli sika halpa. Mutta vaikka kuinka mietin mihin sen meille sijoittaisin tai mihin tarvitsisin, en keksinyt mitään käyttöä...jätin ostamatta. Hyvä minä!!!! Monta muutakin kivaa vanhaa tavaraa on jäänyt hyllyille, en tarvitse enkä halua täyttää kotia liialla roinalla. Runsaus taitaa kuitenkin olla meidän kodin juttu aina, tyhjässä kodissakaan en viihdy.



Mieli ailahtelee nyt täällä sisustuksen parissa todella rajusti ja koti onkin kuin hävityksen kauhistus huonekalu kokeilujen keskellä, vai uskaltaisikohan sanoa ääneen että jopa niiden puutteen takia. Nyt ei tunnu olevan sopivia kalusteita meidän olohuoneeseen! Luotan kuitenkin siihen että ratkaisu asiaan tulee kun annan asian hautua, kaaoksen kasvaa ja olla siihen saakka että hermo menee lopullisesti ja asialle tehdään jotain todella ratkaisevaa.
Tämä sisustushelvetti (rumasti sanottu anteeksi, mutta siltä se tuntuu) nyt menossa eteisessä, olohuoneessa sekä parvella. Luulisi että se on mukavaa, mutta kun ei nyt vaan ole tällä kertaa. Tämän seesteisyyden janoamis jakson vuoksi tuntuu että meillähän pitäisi muuttaa kaikki...aivan kaikki!!
Onko teillä siskokullat koskaan tällaisia samanlaisia "ongelmia" tällaisten asioiden ja tuntemuksien parissa????
Onko tämä valosta ja auringosta johtuvaa kevätkriisiä vai jotain pahempilaatuisempaa kyllästymis prosessia, tiedä häntä. Mutta toivon kyllä tottavie että menee äkkiä ohi ja saadaan tämä koti vihdoinkin järjestykseen. Kirpputorilaatikot ovat taas täyttyneet vinhaa vauhtia tulevaa kirppistä varten, joten kyllä tänne yhdet allit mahtuu!
Näissä aatoksissa tällä kertaa, tulisipa nyt joku ja laittaisi kaikki vaan suit sait paikoilleen valmiiksi kauniisti!! Öitä!

12 kommenttia:

  1. Älä leuhki, kyllä täältäkin pari allia löytyy - tosin niitä ei voi laittaa näytille :D
    Sen sijaan siellä on aivan ihanat allit!! Odotin joka kuvassa jotenkin vaistomaisesti, että nyt ne kääntää päänsä toiseen suuntaan :) Hurmaavat nokat ja kiva kun niitä on kaksi.
    Kieltämättä, joskus on tullut tunne, että mikään ei mätsää minnekään ja kaikki on päin seiniä, mutta nyt on pakko myöntää, että nykyään on ihan eri fiilikset ja katselen harva se päivä ympärilleni, että ah, rakastan tätä, tykkään! Jotenkin vaan nyt tuntuu hyvälle ja välillä kun tekee pikku viilauksia, niin aina vaan paranee :) Joten, usko pois, kyllä se siitä ja saat vielä saman fiiliksen sinne. Sinulla on niin hyvä sisustussilmä ja paljon kaikkea kivaa, että lopputulos ei voi olla muuta kuin just nappi. Pieni epätoivo ajaa hyvään lopputulokseen, uskon ma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä täältäkin alleja enemmänkin löytyy, mutta niistä en kerro ;) Tuo kaveruus on liikuttavaa ja siksi neitokaiset meille muuttivat, minulla tuli sama tunne ja odotankin milloin ne lähtevät kävelemään.
      Voi anna mun saada sama tunne, haluan katsella ympärilleni ja vain ihailla kotia tyytyväisenä. Aapuva, mikä tää levottomuus ja epätoivo nyt on??

      Poista
  2. Ihanat linnut oot löytänyt ja tosiaan aika hauska kun niitä on kaksi :) Kyllä nyt pari lintua aina kotiin mahtuu, mullakin on 17 :D Mä olen ainakin itse tosi levoton sielu mitä tulee sisustamiseen; kuukauden verran saatan ehkä parhaimmillaan olla tyytyväinen ja sitten taas alkaa jonkun asian muuttaminen; ei välttämättä tarvitse olla mitään isoa mutta kuitenkin. Koskaan ei ole hyvä. Mutta mä olen jo hyväksynyt tämän luonteen piirteen itsessäni vaikka joskus vois kyllä vaan katsella kättensä töitä ja olla tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri siksi nämä kaverukset meille pääsikin kun olivat oikein kaksittain nököttivät hyllyllä, jotain hauskaa siinä oli minun mielestäni. Teillähän on oikea lintutarha, meidän 4 + Ellu ja Tellu uusina tulokkaina ei ole vielä mitään teidän asukkaisiin verrattuna. Nyt pitäis vielä näille keksiä paikka missä saavat olla rauhassa kissoilta :)
      Olen ollut ennen juurikin yhtä vaihtelunhaluinen sisustaja kuin sinäkin, mutta en enään. Siksi varmaan olenkin niin nyt tympiintynyt asiaan kun en oikein tiedä miten haasteellisen olohuoneen saisi mieleisekseen. Saisihan sen jos voisi laittaa kaiken uusiksi, mutta kun ei voi...huoh!

      Poista
  3. Kerrankin siis allit, joihin nainen voi olla tyytyväinen :D
    On ne herttaset. Minä kans odotin, että koskas ne katsoo kameraan, ne on niin elävät.

    Jatka vaan pyörittämistä...kyllä siitä vielä hyvä tulee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos allit voi olla herttaiset niin nämä on :)
      Kyllä täällä pyörii jos vain jaksais pyörittää, plääh!!

      Poista
  4. Hei Johanna,
    Mikään ei ole pahempaa sitten elävät tilaa, että tunnet vain ei voi saada oikeutta, mutta roikkua siellä ... se kaikki yhdistyvät lopussa.
    iso hali
    Giac

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes, you're right...disgusting!! But I am confident that everything will be still :)

      Poista
  5. Hauskat allit!
    Tuotahan tuo sisustushulluus taitaa olla, ainakin minulla... nytkin kun olin kipeänä ja luin sisustuslehtiä, (saati että seinät meinas jo kaatua päälle) niin heti keksin muutaman sisustusidean miten joku kohta meillä voisi olla paremmin... :D
    Ja vanhojen kuvien katselu vasta joskus kamalaa onkin... tulee heti tunne, että noinhan noi tavarat vasta kivasti olikin...!
    Oliskohan tähän mitään lääkettä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen kuule Minttu että meitä ei paranna mikään tästä taudista, mutta tuemme täällä toinen toistamme monien samaan hulluuteen hurahtanutta ;)

      Poista