Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 10. toukokuuta 2016

TUOLIT

Vaikka olen vannonut että yhtään tuolia en enään osta ja monta ihanuutta ohittanutkin, tänään kuitenkin hurahdin.



Haapavedellä on iso kirpputori, jossa on myös paljon vanhoja huonekaluja myytävänä. Hinnat ovat kohdillaan ja siksipä monesti tekee tiukkaa kävellä vain ohi, tänäänkin jouduin jättämään ainakin neljä ihanuutta sinne. Mutta olen oikein ylpeä itsestäni siinä suhteessa, että osaan nykyään kävellä ohi jos en kertakaikkiaan katso että jokin on meille todella super hyper tuiki "tärkeä". Yksi esimerkki oli viimeviikolta kun kävelin Kajaanissa ohi valkoisten puutikkaiden, meillä taitaa olla jo kolmet. Ajattelin jättää ne siellä asuvalle ystävälle, katsotaan onko hän ne sieltä bongannut ; )


Harmaa väri ja sopivasti rapistunut pinta olivat ylitsepääsemättömän houkuttelevat, joten nyt sitten neljä kappaletta vihreitä vanhoja tuoleja menee myyntiin. Ei kaduta yhtään, hyvä ostos ja sopii keittiöömme kuin nenä päähän!
Kivaa tiistai iltaa : )

6 kommenttia:

  1. Kivat tuolit ja kaunis koko pöytäryhmä!

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit tuolit oot löytänyt. Minulla tahtoo olla sama etten voi mennä kirpparilla minkään ohi.
    Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
    Hyvää keskiviikko päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se on monesti tahtojen kanssa taistelua kun ihania aarteita tuppaa tulemaan vastaan jatkuvasti, vanhat kaapit ym. huonekalut ovat heikkouteni. Sitten kun vielä kuljet melkein päivittäin eri paikkakunnilla, on pidettävä itsensä kurissa. Välillä en siihen ole pystynyt, mutta nyt olen vähän hillinnyt itseäni. Liiallinen tavara alkoi ahdistamaan ja myinkin todella paljon tavaraa pois.
      Kiitos kutsusta, täytyypäs tulla kyläilemään blogissasi. Aurinkoista keskiviikkoa :)

      Poista
  3. Kaunis pöytäryhmä, hieno vaakakin:)

    VastaaPoista