Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

JO TOINEN

Olen oikein iloinen tästä kohtuuhintaisesta löydöstä Kajaanin kirpparilta, tämä on nyt meidän kodin toinen vanha narupurkki.Purkki on vanhaa Karhulan lasia ja täysin ehjä, mutta hauskasti siinä näkyy vanhan lasin "virheitä" mm. ilmakupla ja hiukan vino reuna : )

Vanhat esineet pienine virheineen on niin sympaattisia, siinä niiden viehätys!

2 kommenttia:

 1. Vanhat purkit ovat kauniita! Niitä ei voi vastustaa.
  Sanotaanko tuota narupurkiksi?
  Oikein mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, purkkiin on saatu sidottua narulla kansi kiinni sen muodon ansiosta.
   Oikein hyvää juhannusta sinullekin!

   Poista