Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 30. kesäkuuta 2016

TERVEISET ROVANIEMELTÄ

Vähiin ne käy työpäivät ennen kuin loma alkaa, huomenna viimeinen rutistus ja sitten päästään kaikki ihanalle neljän viikon ansaitulle tauolle : ) Ajattelin nopeuttaa viimeisen  viikon kulkua ja lähdin pariksi päiväksi Rovaniemelle, tykkään niin hirveäasti tästä kaupungista! Edellisestä käynnistä olikin hurahtanut pitkä aika, joten oli kiva käydä katsastamassa jälleen paikalliset aarreaitat. Olisihan siellä taas ollut tarjolla vaikka sun mitä, mutta järki käteen ja tein hyvin harkiten ostokset. Siitäkin huolimatta sorruin ehkä hiukan liikaakin, mutta en kadu...olkoon vaikka näin alkavan loman kunniaksi sallittu tällainen pieni hairahdus ; )Kirpparilta löysin hauskan ruosteisen vanhan ostoskorin, aika symppis esine. Myös pieni räsymatto on kirppari aarteita. Tuoli ja alla oleva kannu ovat taas puoleen hintaan saatuja ostoksia Tavarataivas Ajantaskusta.


 Samasta paikasta ovat myös kahden alemman kuvan ihanuudet Ja kun kerran taas ollaan sorruttu ostelemaan, niin tunnustan vielä samaan rytäkkään tämänkin...


Kaunis Villeroy & Boch soppakulho on Raahen kirpputorin aarteita.

Tänään taas tuli ajateltua miten onnekas olen kun saan tehdä näin liikkuvaa työtä. En nyt pelkästään sen takia että pääsen kiertelemään kirppareita, vaan aivan sen vuoksi että olen sen sortin ihminen että tarvitsen vaihtelua elämään. Yhdessä paikassa työskentely saa minut tylsistymään kuoliaaksi, tämä oma vapaus määritellä missä työsi teet on niin minulle sopivaa ja vieläpä rakastan autolla ajamistakin. Vaihtelevat maisemat ovat niin parasta ja kaiken sen päälle saan tutustua eri paikkakunnilla ihaniin ihmisiin, joiden luokse on mukava palata aina uudelleenkin. Ei sovi varmasti kaikille, mutta onneksi minut on luotu tähän : )


Tällä välin oli saapunut kotiin odotettu paketti Englannista, vihdoinkin sohvaryhmään tarkoitettu kangas tuli. Ja kuin kohtalonivaa, oli uusimmassa JDL:n lehdessä tällainen kuva...aivan samanlainen kuin olin suunnitellut meidänkin sohvasta, pyörineen päivineen : )

Nyt nukkumaan ja valmistautumaan perjantaihin...viikon paras päivä, öitä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti