Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

TUNNELMIA JA AJATUKSIA

Silloin kun elämä on mallillaan ja olo huoleton, huomaa myös ympärillään kauniita asioita paljon helpommin...osaa nauttia pienistä asioista. Se ei vaadi rahaa, vaan levollista olotilaa ja avointa mieltä... kyvyn nähdä ympärilleen mitä kaikkea se sisältää.


Tärkeintä lienee perhe, ystävät ja terveys...


...välillä ne unohtuvat arjen keskellä, mutta on hyvä muistaa että mikään ei ole itsestään selvää.


Pitäisi muistaa vaalia sitä mitä on elämässään saavuttanut...


...olla kiitollinen siitä kaikesta.
Täytyisi oppia arvostamaan juuri tätä hetkeä, eikä haikailla menneitä tai odottaa jotain suurta tapahtuvaksi tulevaisuudessa.


 Me elämme tässä ja nyt...

 ...huomisesta emme tiedä......mutta jos itse sen saan päättää, on se yhtä onnellinen kuin tämäkin päivä!

Antoisaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kauniita ajatuksia. Ja kuvia. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun osaisi aina ajatella näin :)
   Aurinkoa viikkoosi!

   Poista
 2. Ihania kuvia, hienoja ajatuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä sitä ajattelee vähän viisaammin, toisinaan sitä vain unohtaa ja antaa mennä :)

   Poista