Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

VANHAA PATINAA

Vanhat astiat ovat ihania, niiden patina hurmaa aina. Tämä astia ja vanhasta saavista peräisin oleva lauta ovat löytöjä Tarinat-kaupasta.Lauta toimii tassuammeen tasona ja reiän ansiosta sen voi näppärästi nostaa koukkuun roikkumaan pois tarvittaessa.


Lauantain kyläilijät toivat tullessaan ihanan maukkaita kirsikoita, myös tämä vanha astia on Tarinoista. Kiitos ihanille vieraillemme!Olen niin ollut iloinen tavaran vähenemisestä talossamme, mutta aina sitä sen verran tulee poikettua kirppareilla että jotain tahtoo tulla tilallekin. Tämä Arabian-kannu on löytö Raahen kirpparilta ja alla oleva vanha lasikannu taas Kemin kirppisaarteita.Kemistä löytyi myös pari vanhaa sankoa lisää kukkaistutuksia varten. Tähän yksilöön oli kiinnitetty jostain syystä jykevä ketju, siinä se saa ollakin...ihan hauska yksityiskohta.Meillä näitä patinoituja tavaroita tavaroita on kertynyt, mutta jostain syystä ne silmää aina vain miellyttävät enemmän kuin siloiset uudet tavarat.

 Toki uuttakin joukossa on, kuten tämä lamppu : )Mutta jonkin sortin patinaahan sitä on tässäkin, ostos Pänikästä ja Piirongista.

Leppoisaa sunnuntai iltaa!

6 kommenttia:

 1. On taas niin ihanan näköistä että :) Muakin miellyttää vanhat ja patinoituneet esineet. Uudet ja sileät ei sytytä yhtään enkä niitä enää haluakaan meille hankkia. Onneksi on vapaus valita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoissa esineissä on jokin ihmeen viehätys, onneksi saamme valita kukin omanlaisensa :)
   Kiitos kauniista kommentistasi!

   Poista
 2. Kyllä vaan silmään parhaiten tarttuu kauniisti kulunut ja patinoitunut tai haalistunut vanha. Ihania esineitä sinulla taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on tuota patinaa saanut jo itsekin pintaansa, niin saa sitä olla tavaroissakin...sehän vain kaunistaa ; )

   Poista
 3. Ihanan näköistä!
  Kauniita tavaroita teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, kirpparit ovat niin pullollaan kauniita asioita :)

   Poista