Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 18. kesäkuuta 2016

SAVIRUUKUT OVAT NYT IN

Olen vaihtelun haluinen ja se kyllä tottavie näkyy meidän kodin sisustuksessa. Saan päähäni milloin minkäkinlaisen uuden villityksen ja tällä kertaa olen ihastunut saviruukkuihin. En aivan niihin jotka löytyvät marketin hyllyiltä vaan jälleen kerran voiton vievät elämää nähneet rustiikkisen pinnan saaneet yksilöt ja kaunottaret.
 Enkelinsiipi löytyi Kuopion kirpparinhyllyltä juurikin tässä ihanassa ruukussa.


 Toinen suuri komeus on Tarinat-kaupasta...
Kaunista pintaa, mitähän seuraavaksi??

Leppoisaa lauantaita!

8 kommenttia:

 1. Ihania ruukkuja! Mullakin navetassa noita elämää nähneitä, jonkun olen ottanut käyttöönkin.

  VastaaPoista
 2. No on kyllä kauniita ruukkuja! Mitä rustiikkisempi, sen komeampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, olen niin samaa mieltä!

   Poista
 3. Samaa mieltä - aivan ihanat, kolhiintuneet, kuluneet, hiertyneet, hailakoituneet ruukut :)

  VastaaPoista