Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 4. kesäkuuta 2016

KUKKIEN VIEMÄÄ

Kyllä on ihanaa taas päästä keräämään luonnosta kukkia erilaisiin astioihin. Rämmin heinikoissa senkin uhalla että punkit vaanivat siellä saalistaan, täytyisi varmaan ottaa jonkin sortin rokote tauteja vastaan. Kaunis pullo on löytö Pänikästä ja Piirongista
Eiliseltä kyläilyreissulta nappasin syreeninoksat mukaani, kauniita!


Siellä oli ihana Niilo-pupu...


 ...ja Vili-marsu, aika veikeitä kavereita : )


 Tuuli nakkeli tänään yhden pihakukkasista nurin, katkennut kukanoksa päätyi maljakkoon...
Tarinat-kaupasta lähti tänään vanha narupurkki kukkasineen mukaani, minusta tässä oli niin jotain herkkää ja suloista kaikessa yksinkertaisuudessaan...Leppoisaa lauantai-iltaa ihanaiset!

6 kommenttia:

 1. Kauniit kukkaset ja asetelmat. Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, mukavaa sunnuntaita sinnekin päin!

   Poista
 2. Luonnokukkaset vaan kaunistuu vanhoissa kannuissa, niittyleinikki kuva on tosi kaunis !
  On teillä idyllinen pihapiiri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan niin kaikkia vanhoja astioita juurikin siksi, kukat todellakin näyttävät tupalten kauniilta niissä. Kiitos Tiina ihanasta kommentista!

   Poista
 3. Onpas ihana tuo pullo, missä on pihlajan oksat! Kukkia löytää nyt luonnosta, ei tarvi ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on todella ihana! Kun täytin sen vedellä, arvaappas painoiko hiukan?? ;)

   Poista