Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 24. syyskuuta 2016

ALKAISKO KEILAAMAAN?

Aika hienot sanon minä, kyllä vaan taas voi sanoa että ennen kaikki oli paljon kauniimpaa...jopa keilat!

Tarinat on niin super ihana putiikki, täältä on tullut haalittua kotiin jos minkäkinlaista aarretta. Samasta paikasta ovat myös vanha vakka, pullonavaaja ja taikinapyörä...


JDL:n pellavaliina on kauan sitten ostettu löytö White Housen alekorista, sopi aika kivasti yhteen vakan kanssa.


Suloista viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näitä ihanuuksia on matkan varrella tullut löydettyä milloin mistäkin. Monesta olen myös luopunut ja nyt teen löytöjä vähän enemmän harkiten, niissä täytyy olla jotain erityistä ennenkuin kelpuutan mukaani.

   Poista
 2. Ihanat keilat :) Kauniita vanhoja esineitä,niissä on nostalgiaa <3 Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat esineet ovat kauniita verrattuna moneen nykyajan tavaraan, plussaa tietysti myös se että niillä on jokin historia takanaan. Monesti miettii miten olisi kiva kuulla kaikkien esineiden tarinat jotka ovat kulkeutuneet meille. Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Niin kauniita esineitä ja niiden keskellä nuo lämpimäiset, mmmm, tuli ihan tuoreiden leipomusten nälkä tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita minustakin, aitoja ihanuuksia! Tunnustan että sämpylät kuvassa eivät omia leipomuksia, mutta jospa myöhemmin : )

   Poista