Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 28. syyskuuta 2016

KAHDEKSAN VUOTTA

Siitä on kahdeksan vuotta kun vietimme onnellista päivää, sanoimme silloin toisillemme tahdon. Sitä tahtoa on nyt sitten ylläpidetty jo näin kauan, toki olimme eläneet jo yhdessä tätä ennenkin. Voisinko olla onnellisempi, rinnallani on mitä ihanin mies. Tässä on hyvä olla ja tästä on hyvä jatkaa yhdessä kohti tulevia onnellisia vuosia : )
 Tämä pullo täytyy säästää, kaunis!


Ihania värejä syksyyn, alla oleva ihana kukkakimppu on ystävältä saatu piristys : )
Tähän viikkoon on mahtunut taas monenlaista, reissua Kuusamo, Kemi ja Tornio akselilla ja vielä ennätän käydä yhden päivän Vantaallakin ennen viikonloppua.
Muuten kotosalla tasaista menoa ilman mitään sen kummempia projekteja, jotain pientä kokeilua kuitenkin...siitä myöhemmin lisää.
Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Kuoharin arvoisia hetkiä ja vuosia jatkoonkin 👍🏻❤️💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on, eikä niin itsestäänselviä asioita. Olen onnen tyttö :)

      Poista