Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 29. syyskuuta 2016

ON KOKOA JA NÄKÖÄ

Kaunis kuin mikä ja kokoa riittää, kaappiin ei mahdu enkä haluakaan...tämän täytyy olla esillä!
Näen jo tämän niin ihanana osana juustopöydän kauttauksessa ja uskonpa että tämä tulee olemaan mukana joulupöydässä ja monessa muussakin. Se on ihana!!

5 kommenttia:

 1. Ihana!
  Näin tänään vastaavanlaisen Mirantikissa :)

  VastaaPoista
 2. Mielikuvitusta ja tätä voi käyttää vaikka mihin ja on kyllä aivan upea koristeenakin.

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä upea tarjoitin, vaikka vaan koristeena:)

  VastaaPoista