Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 12. syyskuuta 2016

ONNELLISTA ELÄMÄÄ

Viikon ensimmäinen arkipäivä taas selätetty, ihana aurinkoinen päivä railakkaalla tuulella maustettuna. Ihania asiakkaita ja iloisia uutisia, tytär sai jo toisen työpaikan. Näin se nuoren elämä alkaa järjestymään ja pikkuhiljaa taitaa olla haaveissa oman pesän laittoa. Yhtä iloinen olen pojan uudesta opiskelupaikasta Helsingissä, uutta intoa ja puhtia nuoren miehen elämässä. Mitä sitä voisi äiti enempää toivoa kuin että lapsilla olisi hyvä elämä!Onnellista viikkoa!

2 kommenttia: