Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 12. syyskuuta 2016

ONNELLISTA ELÄMÄÄ

Viikon ensimmäinen arkipäivä taas selätetty, ihana aurinkoinen päivä railakkaalla tuulella maustettuna. Ihania asiakkaita ja iloisia uutisia, tytär sai jo toisen työpaikan. Näin se nuoren elämä alkaa järjestymään ja pikkuhiljaa taitaa olla haaveissa oman pesän laittoa. Yhtä iloinen olen pojan uudesta opiskelupaikasta Helsingissä, uutta intoa ja puhtia nuoren miehen elämässä. Mitä sitä voisi äiti enempää toivoa kuin että lapsilla olisi hyvä elämä!Onnellista viikkoa!

2 kommenttia: