Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 1. syyskuuta 2016

PIENIÄ ASIOITA

Kodin sisustamisessa yleensä yksi asia johtaa toiseen ja niin tälläkin kertaa. Eteisen lehtiseinä ei enään kaipaa juurikaan tavaraa koristeekseen, joten johonkin ne lintuhäkit oli siitä siirrettävä.

Tässä hiljaisuuden huoneessa (tällä nimellä tätä tilaa kutsun) on nyt kolme vanhaa ja kaunista lintuhäkkiä, jokin näissä vain jaksaa kiehtoa.Rovaniemi kaupunkina jaksaa kiehtoa myös minua yhä uudestaan ja uudestaan, se on paikkakunta missä mielelläni käyn ja sen paikalliset kirpparit ovat mitä mainioinpia paikkoja. Tällä käyntikerralla löysin kivan ja edullisen lampaantaljan sekä yhden vanhan posliinikantisen pullon lisää kokoelmiini.
Viikko alkaa olemaan taas loppusuoralla, huomanna vielä päivän mutka Vantaalla ja sitten viikonlopun viettoon. Aivan huikeeta miten viikot vierähtävät ja syyskuukin vaihtui aivan ykskaks, sitä ollaan kuulkaa menossa kohti joulua taas. Ehkä vielä liian aikaista ajatella sinne saakka, mutta...

4 kommenttia:

 1. Kaunista ja kauniita tavaroita ❤

  VastaaPoista
 2. Kiitos Niina, hurmaannun aina kauniista tavaroista : )

  VastaaPoista
 3. Ihana hiljaisuuden huone! Ja lintuhäkit on todella kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todellakin kotimme hiljaisimpia tiloja jos haluaa vetäytyä johonkin missä ei ilmastoinnit yms. äänet kuulu millään lailla.

   Poista