Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

AA ETTÄ!!

Kyllä tykkään kuin hullu puurosta näistä uusista hankinnoista jotka Kokkolan matkalaiset eilen meille toivat. Onneksi he myös veivät mennessään yhden kaapin ja tuolin. Näin on hyvä, tavara kiertää : )





Tummanharmaa vanhus ahmaisee melko paljon tavaraa sisäänsä, sain kaikki työhöni liittyvät asiat hyvään järjestykseen. Vaikka olin luullut että en koskaan luovu kaapista mikä tässä oli aiemmin, olin väärässä...  aika aikaasa kutakin, jouti pois. Tämä nyt vaan sopii tähän paljon paremmin kuin edeltäjänsä, vaikka sekin oli kiva.


Parempaa kuvaa en nyt löytänyt kaapista, mutta täytyy kyllä sanoa että aikalailla on meidän huonekalut vaihtuneet tässä muutaman vuoden sisään : ) Kuva on otettu samasta kohdasta aulaa, näyttäähän se aika erilaiselta nykyään. Aulassa olevat kaapit ovat nyt kaikki vanhempia talonpoikaisia kalusteita, näihin olen hurahtanut tyystin.





Samalla kun tyhjentelin entisen kaapin päällystä, tuli sisustettua aivan vahingossa kiva kokonaisuus ikkunalle. Vanhat apteekinpullot näyttävät niin kivalta tässä, paikka niille löytyi sitten aivan itsestään. Uuden kaapin päälle ne eivät enään mahdu, sen verran on korkea uusi komistus.



Toinen uusi ihanuus mikä kotiimme saapui on tämä penkki, jonka olin alunperin suunnitellut tulevan makuuhuoneeseen mutta päätyikin aivan muualle...


Tässä kohtaa aiemmin ollut valkoinenpenkki siirtyi sitten sinne makuuhuoneeseen, onneksi paikat löytyivät mutkattomasti ja mieskin on tyytyväinen ; )






Penkki sängynpäädyssä on ollut aiemminkin samaa virkaa hoitamassa entisessä kodissamme. Pölyä keräävät rottinkorit saavat mennä nyt toistaiseksi varastoon säilöön, jos sitten joskus niistäkin raaskisin luopua. Se on hassua että ensin kaikki pitää varastoida ja sitten niistä voi vasta luopua ; ) Harmaa ja ruskea lampaantalja ovat myös uusia hankintoja, ihanan pehmeitä ja pörröisiä!




Mies toi tuliaisina Kajaanin matkaltaan lapsuudenkotinsa varastosta löytyneen upean aisakellon, on näissä upea ääni! Näistä näyttävät pyytävän melkopaljon rahaa, joten pidän tämän aivan omana aarteenani.


Vaihdoin makkarin verhot hiukan kevyempiin pitsiverhoihin, ostos viime viikolta Ikeasta. Pyörittelin käsissäni myös toisia vaihtoehtoja, hiukan jäi harmittamaan valintani... taidan hakea vaihtoverhoiksi toisetkin : )


Kaappi, penkki ja taljat ovat ostoksia Antik Helenistä, löydöt tein jo siis muutama viikko taaksepäin siellä käydessäni. Eilen sain ne sitten kotiin kuljetettuna, kiitos ihanat!!! 


Heidi toi myös tuliaisina nämä kauniit lintukuvat ja hiukan kangasta mitä tarvitsen projekteihini, näin ne suunnitelmat etenee. Tästä on hyvä jatkaa, muutama päivä menee varmasti ihmetellessä uusia kalusteita. 
Leppoisaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this
    website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I'm looking
    to design my own blog and would like to know where u got this from.
    thanks a lot

    VastaaPoista
  2. Aa Että, sanoo meikä mandoliinikin, niin ihania juttuja taasen:)
    Aurinkoista kevättä sinulle! T: -Satuli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa että, kiitos 😀 Aurinkoista kevättä sinullekin!

      Poista
  3. Verʏ energetic post, I loved tһat bit. Wіll there be a рart 2?

    VastaaPoista