Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

VIELÄ MUUTAMA LISÄPÄIVÄ

Sori vaan tytöt ja pojatkin, nyt vaan ei millään ehdi bloggailemaan kaiken kiireen keskellä. Paljon on ennättänyt tässä välillä tapahtumaan, mutta liene kaikista tärkein uutinen se että olen viikon ajan jo toiminut paikkallislehtemme KotiseutuPlussan  myyntineuvottelijana. On ollut huisin jännää ja mielenkiintoista tutustua aivan uuteen maailmaan lehden parissa ja oppia uusia asioita.
Näin tämä elämä joskus antaa aika yllättäviäkin käänteitä ja kaikki asiat alkavat loksahtelemaan kohdilleen.

Niinpä aikani on viime aikoina mennyt vielä Tuvan asioita järjestellessä, nettikauppaakin on tehty, sisustussuunnittelua asiakkaalle, myntiedustuskin vielä mukana toistaiseksi ja sitten tämä uusi työni. Voitte arvata vain että onko tässä sivussa tullut enään kotia paljoa laiteltua ;0)

Mutta älkäähän hätäilkö... kunhan elämä hiukkasen tasoittuu, niin eiköhän sitä taas jotain nurkkaa aleta vääntämään.

YLLÄRI vielä kaikille kynnelle kykeneville!!SOFIAN TUPA avaa vielä ovensa maaliskuun aikana joka PERJANTAI JA LAUANTAI normaaliin aukiolo aikaan (10-17 ja 10-14)

NÄINÄ PÄIVINÄ MYYMME KAIKKI LOPUT TAVARAT ULOSHEITTO HINNOIN POIS, JOPA -80% ALENNUKSILLA!!

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon työpaikan johdosta! Aurinkoista kevättä kevättä! t. Jaana

    VastaaPoista