Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!tiistai 26. kesäkuuta 2012

TÄMÄ ON SALAISUUS...

Muuten en mitenkään tätä julkisesti mainostaisi, mutta lahja oli niin mahtava että en voi olla kertomatta salaisuutta. Tänään TAAS tulee yksi vuosi lisää elettyyn elämään ja se ei kyllä ole mitenkään juhlimisen arvoista!
Mutta mieheni on toista mieltä ja oli käynyt hakemassa minulle lahjaksi kirpparilta tämän aivan mahtavan putellin koreineen.
Nämä odotteli minua aamulla ruokailuhuoneessa kun kömmin ylös sängystä...Ihastuin tähän aarteeseen viime viikolla käydessäni kirpparilla ja mainitsin asiasta "ohimennen" hänelle ja viestihän meni perille. Kiitos rakkaani!


Aamukahville oli myös jätetty jotain hyvää... njam, valkosuklaa donitsi!! Näin nautin aamun kaikessa rauhassa yksikseni hitaasti nautiskellen.


Ulkona näyttää vaihteeksi tältä, mutta eipähän harmita sisällä olo liikaa.


Huomenna onkin sitten mieheni synttäreiden vuoro, joten sunnuntaina riittää juhlimisen aihetta moneksi. Pääasia on tietenkin Tytön rippijuhlat ja pojan paluu Japanista.

Ihanaa tiistaita kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Synttärionnittelut =)

  Ihana lahja ja ihana mies ja paljon ihania juhlan aiheita!

  VastaaPoista
 2. Oi minkä lahjan oot saanut:)
  Mutta onni on kun saat lapsen kotiin :) Meidän keskimmäinen on nyt kuukauden pois ja sitten syksyllä alottaa koulun siellä teillä päin ...
  Synttärionnea vielä :)

  VastaaPoista
 3. Aina on syytä juhlasn!
  Se on kuule elettyä elämää ja ansaittuja ryppyjä :D

  Onnittelut!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille ja kaitpa ne rypytkin ovat sitten ansaittuja (mitä pahaa olen tehnyt??).
  Paras lahja oli ilman muuta pojan paluu kotiin, mutta luultavasti parin vuoden päästä meilläkin opiskelut suuntautuvat muualle ja armeijakin painaa päälle.

  VastaaPoista