Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!torstai 27. syyskuuta 2012

VIELÄ SE YKSI VAAKA JOHONKIN MAHTUU

Tulipahan piipahdettua paikallisellakin kirpparilla pitkästä aikaa ja täytyy sanoa että monenmoista kivaa näyttää nykyään sieltäkin löytyvän. Tavara valikoima on muuttunut aikalailla ja kivoja löytöjä voi tehdä siis täällä kotokaupungissakin.
Ja kun muka niin järkikädessä siellä kuljin, niin teinkin ostoksia erään ystäväni puolesta... löytyi ihastuttava jalallinen aivan uusi wc-allas (hän on haaveillut tällaisesta pitkään) ja todella kaunis kattoplafonfi (itselläni on jo samanlainen vierashuoneessa). Ajattelinkin jo että tämähän halvaksi tuli itselle, mutta...

...sitten tuli vastaan tämä komistus
Ruotsista näkyy vaaka olevan kotoisin ja toimiikin muuten vielä. Pari lautasvaihtoehtoakin löytyi samalta myyjältä...Että näin siinä sitten pääsi käymään!
Ja nyt täytyy kiiruhtaa kipinkapin töihin, vaikka kieltämättä tekisi mieli vuorautua tällaisella vesisateella täkin mutkaan ja sytyttää takkaan tuli. Mutta pari päivää vielä ja sitten sen teen!7 kommenttia:

 1. Voi mikä kaunotar,olishan se ollut suoranainen rikos jättää tuo ostamatta:)

  VastaaPoista
 2. vanhoja vaakoja on vaikea vastustaa :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olisin tuohon sortunut : D
  - helposti!

  VastaaPoista
 4. Ihana!
  Olihan tuo pakko mukaansa ottaa...:))

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille naisille tasapuolisesti kannustuksesta, olette aivan oikeassa!
  Niin että lueppas rakas mieheni nämä kommentit ;)

  VastaaPoista
 6. mullakin noita jo pari ja yks hippasen erilainen..aina yhtä valloittavia :)
  siis kuuluu osioon pakko ostaa jos eteen tulee..mutta välillä niistä pyydetään ihan mahottomia hintoja, sillon kyllä jää ostamatta..
  pohojosen kirppareilta niitä saa pilkkahintaan, tuovat niitä kuomittain ruottista :)

  VastaaPoista
 7. Niinpä, näissä on jotain mukavaa miksi ne tahtoo tuppantua mukaan :)
  On totta että hinnat saattavat olla todella laidasta laitaan, siksipä onkin mukava löytää se "oikean" hintainen. Toki joskus ei voi vastustaa ja saattaa sortua vähän ylihintaiseenkin, mutta se taitaa olla vähän ostajan silmässäkin erilainen.

  VastaaPoista