Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 13. lokakuuta 2012

LAUANTAIN FIILISTELYÄ

Ihana aamu, ei minnekään kiire... pikkiriikkisen, mutta todellakin vain pikkiriikkisen pakollisia kotihommia... muuta en aio jaksaa tänään tehdä vaan fiilistelen aivan mitään sen ihmeempiä suunnitelmia mielessä ja nautin vapaapäivästä!! Saahan joskus olla laiska...saahan??
Niinpä innostuin räpsimään muutaman kuvan ruokailuhuoneesta ja keittiöstä, koska sain tehtyä jopa niinkin suuren sisustustyön että ripustin tuon uuden uutukaisen lintuhäkin verhotankoon roikkumaan. Mahtavaa... olen ylpeä saavutuksestani :)


Mutta siinä se nyt on ja pysyy, ihan hauska härveli.


Uskokaa tai älkää, mutta myös muutkin uudet kirpputoriaarteeni ovat alkaneet löytää paikkansa talosta...






Täällähän näitä aarteita löytyy enemmänkin. Olen vähän tyhjennellyt kaappeja lisää uusien aarteiden tieltä ja kaksi laatikollista astioita olisi pakattuna kohti uusia seikkailuja jonkun toisen kotiin. Sitä kirpparia pitäisi toden teolla alkaa suunnittelemaan piakkoin.





Käväisin muuten ihan pikinmiten eilen töiden jälkeen kirpparilla, yllätys yllätys (en tiedä ilkeänkö enään edes tunnustaa), mutta joka tapauksessa tällainen virkattu neliönmallinen pöytäliina sieltä lähti kuudella eurolla mukaani. Eihän ole paha??


Ajattelin että tuo voisi olla aika kiva vaikkapa rautasohvalle.

Nyt jatkan fiilistelyä ja ehkä joudun hiukan ajattelemaan jotain pientä kotihommaakin, mutta en turhan kiireellä... hilijaa hyvä tulloo... eikös vaan!?!

Mukavaa lauantaita!

10 kommenttia:

  1. Ihan hirrrrmuisen kaunis ruokailuhuone ja keittiö sinulla,aarteita löytyy mihin vain katsookin:)Kivoja fiilistelyjä viikonloppuusi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi, näitä aarteita taitaa alkaa olemaan kohta jo liikaa... mutta minkäs teet kun olet kaiken kauniin perään :)

      Poista
  2. Ootpas ollut ahkera *heh* Tuu meillekin järjestämään, sillä täällä ei siirry mikään minnekään...

    Ihania aarteita!!! Milloin mä voin tulla penkomaan niitä toisia ;D

    VastaaPoista
  3. Enkös olekin... nyt pitäis lähteä kauppaan ja kehtuuttaa niin pirusti.
    Tule toki tonkimaan milloin vain, kunhan olen kotona!
    Ja muuten...en varmasti tule teille siirtelemään yhtään mitään, siellä taitaa olla kaikki jo kohdillaan!!

    VastaaPoista
  4. Ihania aarteita, onko niitä koskaan liikaa ;)
    mie laitoin nyt osan suoraan kaappiin piiloon,sitte voi sieltä penkoa.
    Tuo pieni ruskea seinähylly on ihana, ihan mun makuuni ois :)

    VastaaPoista
  5. Juu..u, kyllä niitä taitaa löytyä meidänkin kaapeista :)
    Sittenpä tiedän kenelle hyllykköä tarjottelen jos päätän luopua siitä.

    VastaaPoista
  6. Täällä menty sammoilla linijoilla...Nämä fiilistelylauvantait tekkee niin terrää :)

    VastaaPoista
  7. Kylläpä on paljon kauniita aarteita. Meillä tavaramäärä vaihtelee, välillä on aika väljää ja välilä ei sekaan tahdo mahtua:)
    FiilistEllen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä...taidamme olla kaikki täällä vähän saman sorttisia ;)

      Poista