Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

TÄSTÄ SE LÄHTEE...

Hip hei ja hurraa, ensimmäinen työpäivä ohi ja olo tuntuu oikein mukavalle. Paljon asiaa ja opeteltavaa, mutta mielenkiintoista. Huomenna jatketaan ja tuntui muuten älyttömän ihanalta tulla tänne pikkukotiinkin kun oli mukava työpäivä (tutustumispäivä) takana. Tähän saattaa sittenkin tottua, niin työhön kuin uuteen kotiinkin!

Ja sitten näytän ne eiliset kirpparilöydöt.


Joululahjaksihan sain tällaisen samanlaisen kolmiosaisen kehyksen siskoltani. Minusta se on niin ihana, että en raaskinut jättää tätä pienempääkään ostamatta.
Lisäksi mukaan tarttui nämä...


Kertokaapas viisaammat mihin tuota kupariastiaa on käytetty? Yleensä en ole niinkään kuparin ystävä, mutta tämä oli kertakaikkiaan niin hurmaavan muotoinen ja nätti että mukaanhan se tarttui.

Laitan tähän loppuun jälleen yhden tunnelmakuvan, patsaslamppuni  illanhämyssä...


...siinä on sitä jotain.
Kohta alkaa Tyylivarkaat taas pitkästäaikaa televisiossa, joten illan tv:n katselu alkaa nyt.. palaillaan!

25 kommenttia:

  1. hyvä kun vinkkasit tyylivarkaista ! ois menny ohi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkyi olevan uusinta, harmi mutta kiva ohjelma minusta... niinkuin kaikki muutkin sisustusohjelmat.

      Poista
  2. Kerrohan sitten jatkossa enemmän että millaista se työ on :) Varmaan tosi mielenkiintoista!

    Kuparikannusta en tiedä mutta samanlaiset radiot meillä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron kunhan vauhtiin pääsen. Taitaa olla puolella Kajjaania tuollaiset radiot, ainakin minä ohjasin kymmenittäin SofianTuvan asikkaita Maksiin niitä ostamaan ;0)

      Poista
  3. Mukava kuulla, että työ maistuu ja on varmasti mielenkiintoista tuo uusi työsi ;D

    Hiiliastiana olen kuullut tuosta astiasta puhuttavan. Meillä on 2 isoa takkapuille käytössä ja 1 kukkaruukkuna ;D Jotenkin ei raaski niitä hiilillä sotkea...

    VastaaPoista
  4. Kyllä vaan, ainahan kaikenlainen asumiseen ja koteihin liittyvä on kiinnostanut minua.
    Tämä minun hiiliastiani on sellainen kukkaruukku koko, ei mahtuisi yhtäkään halkoa tuohon versioon. Ajattelinkin sen olevan jotain siihen liittyvää, kaunis esine.

    VastaaPoista
  5. Tuohon kuparikippoon on kerätty entisaikaan hiilet takasta.
    Mukavaa, että työ on mieluista!

    VastaaPoista
  6. Niin sanoi Satukin, meillä se saa vain olla kukka-astiana tai vastaavana. Kyllä vaan, aika paljon opeteltavaa asiaa näin alkuun.

    VastaaPoista
  7. Oijoi miten hienoja esineitä! On kyllä kerrassaan mielenkiintoinen pytty !
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, täällä Oulussa näitä kirppareita löytyy enemmältikin.

      Poista
    2. Juu, niitä on jolloinkin tullut koluttua:) Ylivieskasta piipahtaa helposti Oulussa! Ja siellä on se ihan Villipioni ja KarelHouse ja ja.. joko olet niihin ehtinyt tutstua?
      -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    4. Ilmoittelethan jos olet joskus täällä päin käymässä, olisi kiva nähdä ja kuulla hiukan Mainecooneista. Olenhan tottakai tutustunut paikallisiin liikkeisiin, mutta en nyt täällä ollessani ole vielä ehtinyt vaan jo aiemmin. Niin ja... oletko käynyt Decorassa?? kohteessa

      Poista
  8. Kiva kuulla, että olet asettunut hyvin uuteen elämäntilanteeseen. Ihana pikku koti sinulla siellä onkin ja kaikki rakkaat ovat lähellä sydämessäsi tai lähettyvillä. Sitä mietinkin, että oletko jostain sieltäpäin kotoa.

    Voi miten ihanan tyynyliinan sait Satulta <3

    Ja Rufus se vasta sydämensärkijältä vaikuutaakin...olisi Arttu voinut vähän tuhahtaa hänelle ;)

    t.Leena ja Onni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä alkaa viihtymään, enkä ole katunut ratkaisujamme ollenkaa. En ole itse asunut täällä, mutta sukulaiseni ovat täällä ja vanhempani ovat aikoinaan myös asunut Oulussa. Paljon tullut vietettyä täällä aikaa aiemminkin.
      Arttu-tyynynliina on aivan ihana, joka ilta silitän Artun kuvaa ja sanon hyvät yöt.
      Rufus onkin oikea persoona, melkoinen jässikkä ja ihmisrakas. Kyllä Arttu olisi varmasti tuhahtanut ja näyttänyt ylävitosta liian innokkaalle kaverille.

      Poista
  9. Kauniiksi olet kyllä pienen kotisi saanut(:
    Kirppareita ja vanhoja huonekaluja Oulusta löytyy.
    Onnea uuteen työhösi!
    Ter.Kaisa
    (myös entinen Kajaanilainen nykyinen Oululainen)

    VastaaPoista
  10. Voi kun kiva Kaisa että löysit minut, tuntuu niin kotoisalle kuulla että joku muukin on Kajaanista tänne Ouluun muuttanut... vaikka emme taida olla ainoita sellaisia. Tämän parin viikon jälkeen en enään mahdottomasti ole takaisinkaan kaipaillut, sori vaan kamut siellä Kajjaanissa! Kun vain saisi sen perheen sieltä myös tänne, niin kaikki hyvin... niin ja se uusi koti tietenkin täytyisi löytyä.
    Kiitos kommentistasi ja tsemppaamisesta!

    VastaaPoista
  11. Onnea uuteen kotiin ja työhön! kodikkaan näköinen pikkukoti sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana, työ on mielenkiintoista ja mukaansa tempaavaa kunhan tästä vauhtiin päästään. Pikkukotikin alkaa tuntumaan kodilta, jännää mennä sinne Kajaanin kotiin näin parin viikon jälkeen.

      Poista
  12. Hmm, kupariastia on hiiliastia, näihin vielä joskus törmää, harvemmin tosin. Mielenkiintoisia ja onnistuneita löytöjä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en ole minäkään aiemmin törmännyt tällaiseen hiiliastiaan.

      Poista
  13. Ihanan kodikkaaksi olet uuden väliaikaiskotisi saanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tässä kelpaa majailla, mutta odotan kyllä innolla että saamme sen oikean kodin täältä mahdollisimman pian... vaikka... välillä on kyllä kieltämättä aika mukavaa olla vain aivan itsekseen ;0)

      Poista
  14. Onnea uuteen kotiin ja työhön! Ihania löytöjä olet tehnyt. Mitä minä olen kirppiksillä Oulussa kierrellyt, minusta siellä tahtoo olla aika kova hintataso...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kivasti olen kotiutunut ja alkuun päässyt. Olen kyllä löytänyt kaikenlaista kivaa kirppareilta täältä edullisesti, mutta on varmasti totta että hinnoittelua on laidasta laitaan.

      Poista