Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!tiistai 18. helmikuuta 2014

VALMISTA TULI

Se olis sitten valmis, nimittäin tämä neitosten p....skahuussi. Täällä sitä sitten istutaan ja ihmetellään mitä aikaiseksi saatiin. Mikähän kumma siinä on että meidän vessoista tahtoo aina tuppaantumaan talon romanttisimpia huoneita ;0) Eipähän siinä mitään, hyvähän se on viihtyä täälläkin tilassa.


Tarkkasilmäinen varmaan huomaa yhden tyylirikon...tuo hana...tökkii kyllä ja pahasti ainakin minun silmiini. Tarkoitus olisi vaihtaa se myöhemmin johonkin hiukan tyyliin sopivampaan malliin.


Siinä se sitten oli...


...ja viereen pitäisi tulla...Kuvia yllin kyllin pienestä tilasta, mutta tulipahan tutuksi kerrasta :0)

26 kommenttia:

 1. Ihana wc!!! Ja muutenkin teillä niin kaunista ja paljon ihania yksityiskohtia!!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis. Tuolla käydessä ei voi kun nauttia:)

  VastaaPoista
 3. Ihana pa..kahuussi :) kuin jostain romanttisesta matkustajakodista...

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä saanu vessaan íhanan nostalgisen tunnelman! Aivan huikee tila! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille yhteisesti kommenteista, olette ihania!!

   Poista
 5. T-o-d-e-l-l-a ihana vessa! Mistä tapetti on ostettu? Onko se muuten oikeinpäin asennettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tapetti on Studio Decorin mallistosta. No nyt se sitten tuli!!! Odottelin milloin ensimmäinen huomaa...tapetti on väriinpäin...mrrr. Oma moka, kiireessä huomasin vasta kun muutaman vuota jo oli seinässä, mutta päätimme että saa olla näin. Tuopahan jotain persoonallisuutta tilaan ;0)

   Poista
  2. Siksi huomasin, koska mulla on keittiössä käynyt sama "moka" :) Ei sitä ole korjattu vieläkään eikä se enää haittaa... joskus sitten. On tosiaan yhtä pikkiriikkinen ja melkein huomaamaton kuin teillä.

   Poista
  3. No hyvä että jollain muullakin, kyllähän se nimittäin vähän ärsytti (ja ärsyttää yhä). Välillä sitä pysähtyy katsomaan, mutta olen päättänyt että se ei saa haitata...pikkumoka ;0)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, ihanaa että sinustakin kuuluu jotain.

   Poista
 7. Kertakaikkisen ihana, upea, tyylikäs, harmoninen ja ties mitä! Aivan mielettömän kiva tuo peiliasetelma. Kiinnitin siihen huomiota, koska suunnittelen sen tapaista meille johonkin paikkaan. Tuo on kyllä fantsu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan tätä peilikokoelmaa ja nyt tunnustan...ne olivat täällä talossa valmiina ja yksi kaupanehdoistani oli että PEILIT JÄÄVÄT...ja ne jäi ;0)

   Poista
 8. Aivan upee!!

  Hih, meilläkin löytyy koukut korutelineenä pikkuvessasta :=) Ne on niin kätevät. Tapetointia olen miettinyt, mutta P ei oikein vielä ole innostunut vaihtoon... Ja mä oon patalaiska edes opettelemaan sitä taitoa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukut ovat olleet minulla korukäytössä jo vuosia, eri paikoissa vaan, ne on niin kätevät.
   Alahan vaan opettelemaan...saat paljon helpommin uudistuksia aikaan kun ei tarvitse miehekettä siihen aina houkutella ;0)

   Poista
 9. Kiitos tuhannesti maatuska kommentistasi!

  VastaaPoista
 10. Kyllähän tuolla teidän wessassa kelpaa aikaa viettää..on se kieltämättä aikas hienosti sisustettu ja nyt sitä kelpaakin esitellä...Tuo kaappi on aivan ihastuttava myös !! kympin wessa :D

  VastaaPoista
 11. Viihtyyhän siellä, mutta kun ei kehtais tunti tolokulla istua ;0) Kaappi on viehkeä löytö ystävieni entisestä antiikkiliikkeestä, nyt se pääsi seinälle asti vihdoinkin.

  VastaaPoista
 12. Ihanasti vanhaa...löysin sinut ruotsalaisblogien kautta!!!

  Japakko mainita,meilläihan samanlainen veskin pönttö;)

  Terkkuja toiselta sisustelijalta Naantalista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas vaan, no kaukaa piti löytää ;=) Pääasia että löysit ja tervetuloa!
   Minusta olisi ihana sellainen pönttö jossa olisi sellainen ylävesisäiliö, silloin vessa olisi täydellinen.

   Poista