Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!maanantai 29. syyskuuta 2014

VIIKONLOPPUNA TAPAHTUNUTTA

Viime viikonloppuna oli jälleen syksyn Antiikki- ja keräilymessut Oulussa ja kuten arvata saattaa, olihan siellä käytävä pällistelemässä runsasta tarjontaa ja tervehtimässä tuttuja kauppiaita. Jokin taitaa nyt viirata todella päässäni, sillä en jaksanut oikein innostua mistään ja paikalla taisin viipyä peräti 1 ja puoli tuntia...kyllä mieskin oli ihmeissään kun rouva palasi niin pian kotiin :D

Jotain kuitenkin löysin, jotain aivan pientä...
Tässä kaikki, valokuva vuodelta 1910 ja vanhatkoukut...ei huono!

Sillä välin kun lähdin humputtelemaan messuille, jäi miespolo uurastamaan remontin pariin. Tästä se taas kesätauon jälkeen lähtee, vuorossa aulan kaarevan seinän suoristaminen ja makuuhuoneenpuolelle suunnitelmissa kauan kaivatut vaatekomerot.

Tästä aloitettiin...Ja niin lähti seinä...


...uutta tilalle......tältä näyttää tänään. Tässä vaiheessa ei minusta juuri ole apua ollut, mutta maalausta ja tapetointia on luvassa lähipäivinä.


Tähän tulee komerot tilalle. On se niin onni kun on taitava remppamies omasta takaa, täytyy kyllä ihailla ja kiittää...pus pus!!

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Pieniä kivoja! Olisihan messuilla ollut vaikka mitä, mutta kaikkea ei onneksi tarvitse kotiin haalia ;D

    VastaaPoista