Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!keskiviikko 28. tammikuuta 2015

VÄLIAIKA TIEDOTUS

Portaikon remppa etenee...kyllä se etenee vaikka välillä tekeminen onkin ollut katkolla, kyllä se tästä. Enään ei olisi paljon kesken, mutta tiedän että ne loput ovat aikaa vieviä askarteluja. Pakkohan se muutama välivaihe kuva laittaa, on se niin mukavan huima muutos entiseen.


Kyllä vaan alkaa olemaan oman näköistä, taas on yksi tila saatu pian valmiiksi. Vielä muutama kuva ennen muutoksia...
Voiko tähän enään muuta sanoa kuin että huimaa miten kaikki on muuttunut, olen tyytyväinen!

Tästä on taas hyvä jatkaa, lisää säilytystiloja tiedossa. Hei vaan seuraavaan kertaan!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Elina, olen tyytyväinen muutokseen vaikka vielä paria värijuttua tässä mietiskelenkin.

   Poista
 2. No on todellakin huima muutos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä saa ihmeitä aikaan kun on taitava mies talossa ; )

   Poista
 3. Voi miten upea muutos, kerrassaan ihana!
  Taitava mies sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, minä olen hyvä suunnittelemaan ja mies sitten toteuttamaan...hyvä työnjako! Toki olen osallisena heilumassa liisteri- ja maalisudin kanssa, mutta nämä kaikki haastellisemmat vaiheet ovat kyllä ehdottomasti miehen heiniä, on se niin onni "omistaa" oma remppareiska!!

   Poista
 4. Tuo urakka kyllä todella kannatti. Aivan ihastuttavan valoisaa ja raikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se todellakin kannatti. Mukava katsoa ennen kuvia ja verrata niitä nykyiseen.

   Poista
 5. Aivan upee kasvojenkohotus entiseen!!
  Tosi ihana portaikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin aika huima muutos, kyllä aivan ihmettelee itsekin mitä ollaan aikaan saatu. Pientä viimeistelyä vielä jäljellä (tekijä ei ehkä ole aivan samaa mieltä), pari kaappia pitäisi saada valmiiksi.

   Poista