Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!torstai 22. helmikuuta 2018

KIVOJA PAIKKOJA

Tänään käväisin katsastamassa jopa kaksi eri kirpparia, toinen oli Muhoksella Kylä-Kirppis Aivina ja toinen uusi kirppis Oulussa. Muhoksen paikka oli niin kivasti sisustettu että oli aivan pakko räpsäistä muutama kuva... Kirpputorin pukukopitkin voivat olla näin ihanat!!
Täällä on myynnissä jotain uuttakin, mutta valitettavasti suurinosa näissä kuvissa olevista vanhoista tavaroista ei ole myynnissä. Mutta täytyy kyllä antaa kehut kauniista sisustuksesta! Vasemmalla on tietysti ne perinteiset kirppisloossit, niistä en kuvaa tullut ottaneeksi.
Kannattaa käydä jos Muhoksella liikutte, samoin Oulussa Aasta Ööhön-kirppis oli positiivinen yllätys ja paranee varmasti vielä kunhan ihmiset sen löytävät.

Makuuhuoneen sisustus eteni taas parilla pienellä jutulla, siitä lisää myöhemmin.
Öitä!

4 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen kirppari. Se jää mieleen, kun on vähän enemmän panostettu ja sisustettu... Voi kun olisi aikaa ja mahdollisuutta kierrellä ympäri Suomea kaikki ihanat kirpparit ja antiikkiliikkeet. Mutta kiitos sinulle, kun esittelet niitä meille muille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivan näköistä oli, toki loossit on mitä on aina kirpparilla. Minun työni on siitä mukava että liikun laajalla alueella ja näin se mahdollistaa tällaiset pienet seikkailut ; )

   Poista
 2. Viime viikolla kävin taas Oulussa piipahtamassa, joten poikkesin tuollakin taasen. Tuo nurkkaus tavaroineen voisi olla myytävänä, eikös 😜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tuolla käynyt pitkään aikaan, mutta uusi yrittäjä kertoi uudistuksesta ja lupasin käydä katsomassa kun liikun siellä päin. Kivalta näytti, mutta olisihan sitä mielellään voinut jotain sieltä ostaakin jos myynnissä olisi. Kauniisti oli kirppari somistettu!

   Poista