Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 9. kesäkuuta 2018

JAKSAA JAKSAA

Näin se kesäkuu on jo pitkällä menossa ja monenlaisia asioita taas ennättänyt tapahtumaan, vielä pitäisi kolme viikkoa jaksaa ja sitten se kauan odotettu loma alkaa. Kivoja suunnitelmia tehty jälleen asuntoauton kanssa, kesälomamatka alkaa Fiskarssin antiikkimessuilta jonne tällä kertaa matkaamme miehen kanssa yhdessä.
Toukokuussa ennätin käydä monta reissua pääkaupunkiseudulla ja viimeisin matka oli meille kouluttajille järjestettu virkistys-/ koulutustapahtuma Hanasaaren kulttuurikeskuksessa, oli kyllä niin hauskaa että siitä riittää muistelemista pitkäksi aikaa. Kaunis paikka ja sää mitä mahtavin!




Kulttuurikeskuksessa oli käytetty sisustuksessa ruotsalaisen Svenskt Tennin kalusteita ja esineitä, yläkerrassa oli myös pienimuotoinen näyttely tuotannosta.












Mielenkiintoisia ja iloisia kalusteita, jos nyt ei aivan meidän kodin tavaroita.
Sääolosuhteet oli otolliset lennollakin ja mahdollisti näkymät maahan ylhäältä käsin, yleensähän se on pelkkää valkoista hattaraa. Nyt on lennot lennetty vähäksi aikaa ja seuraavan kerran liidelläänkin vasta heinäkuun lopussa, silloin suuntana Tukholma.



Leppoisaa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Jänniä kalusteita. Yksittäisinä menisivät - ehkä. Kohta se heinäkuu on. Sitten on minullakin jännää tiedossa. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jänniä, johonkin kotiin sopii varmasti. Toki yksittäiset esineet sopivat kenelle vaan, kalusteet ehkä vaatii jo vähän enemmän...toki voisin kuvitella punaruudullisen tai mustan tuolin meillekin??
      Mitähän jännää sinulla, sitä jään mielenkiinnolla odottamaan : )

      Poista