Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 29. joulukuuta 2010

ARPAJAISPALKINNOT

Lupasin näyttää teille kaikille mitä nämä kaksi onnekasta lukijaa arpajaispalkinnoksi saivat...... nyt uskalsin jo näyttää, kun paketit ovat menneet perille.

3 kommenttia:

 1. Ihanat lahjat kerrassaan. Onnea voittajille kammarista.

  VastaaPoista
 2. Hauskat lahjat! Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 3. Ihanat oli palkinnot!
  Kiitos onnitteluista, kyllä kelpasi olla VoItTaJa!
  MINÄ MiNä sain tuon tontun: se saikin kunnian olla ainoa tonttukoriste tänä jouluna :)

  t.Leena ja Onni

  VastaaPoista