Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 17. joulukuuta 2010

KAIT SITÄ HÖPERÖMPIÄKIN LÖYTYY??

Ette kyllä usko mitä tein!!
Edellisessä postauksessa kerroin taas kerran liimailleeni yhden sisustustekstin seinään. Aikani sitä tuijotin valkeana ja hyvähän se oli... mutta vielä parempi mustana. Eikun tussi käteen ja värittelemään, siinäpä vasta urakka olikin... tarkkaa puhaa nääs!No mutta, lopputulos hyvä ja olen tyytyväinen. Meillä tämä äkkinäinen mielenmuutos ei ole mitenkään ihmeellistä. Olisi kiva kuulla löytyykö teitä muita samanlaisia joilla mieli muuttuu hetkessä ja kaikki menee uusiksi taas kerran.

3 kommenttia:

 1. Kyllä, mieleni muuttuu monta kertaa päivässä ja mies ja lapset helisemässä:) Mistä nuo kirjaimet ovat kotoisin?

  VastaaPoista
 2. Totta... mies ei aina ymmärrä ;)
  Näitä tekstejähän löytyy meiltä Sofian Tuvalta, tarvittaessa jopa omien toiveiden mukaan... väri, koko, fontti ja teksti mitä itse haluat.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunista! Teksti on ihana. Aamulla herätessä varmasti mielikin muuttuu aurinkoiseksi, tuota lukiessa.

  VastaaPoista