Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 29. joulukuuta 2010

NYT JUHLITAAN!!

Juhlimme Tuvalla  vuoden vaihtumista torstaista perjantaihin! Kaikki tuotteet silloin alennetuin hinnoin, suurin osa -40%, huonekaluista, hyllyistä, valaisimista sekä nukkekodeista -10%.

Nyt vipinää töppösiin ja tekemään löytöjä! Sillä kaikki juhlat päättyvät aikanaan, niin myös nämäkin!! Suljemme putiikin perjantaina 31.12.  klo 15.00.


TERVETULOA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti