Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 23. joulukuuta 2010

RAUHALLISTA JOULUA!

Vielä tämä päivä huiskitaan Tuvalla ja kääritään viimeisiä paketteja, sitten rauhoitumme kaikki viettämään rauhallista joulua omien rakkaimpiemme seurassa. Yöllä paistamme kinkun, (kuuluu johonkin ihmeellisiin perinteisiin tuo yöllä paistaminen), koristelemme kuusen ja nautimme vain siitä että ei ole kiire mihinkään!

Oikein mukavaa ja rauhallista Joulua teille kaikille ihanaisille lukijoille!


-Johanna-

4 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa joulua teillekin ja ennenkaikkea Artulle !

  VastaaPoista
 2. Pörrille herkkujen täyteistä joulua! T. Artsi

  VastaaPoista
 3. Oi Arttu, suloinen olet!

  Kiitos paketista, senkin sisältö on suloinen.

  Ja tunnelmallista joulua!

  t.Onni ja maminsa

  VastaaPoista
 4. Lämmin kiitos ihanasta arpajaisvoitosta=) Oikein hyvää joulun jatkoa Sinulle sinne! Ihana kisuli=)!

  VastaaPoista