Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 16. joulukuuta 2010

ONNEA VOITTAJILLE!

Arvonta suoritettu ja arpaonni suosi tällä kertaa Onnin mamia ja Margea, ONNEKSI OLKOON!!
Otattehan yhteyttä tähän osoitteeseen: sofiantupa@kajaani.net, niin laitan peketin tulemaan pikinmiten. Laitan myöhemmin kuvan heille menneistä palkinnoista.

Oli kiva saada näinkin monta viestiä, kiitos kaikille ihanista palautteista! Blogihan ei ole vielä kovin kauan ollut toiminnassa, joten olen iloinen siitä että te olette jo löytäneet tänne.


Laitanpa uusimpia kuulumisia samaan postaukseen...
Tuvalla on vilinää ja vilskettä riittänyt... paketteja kääritty enemmän ja vähemmän, vielä ehditte tekemään tilauksia www.kainuu.com/sofiantupa nettikaupasta. Kun saamme tilaukset ajoissa, ennättävät ne vielä jouluksi perille!

Kotiin tuli tehtyä ihana hankinta naapuriin avatusta uudesta Antigue-antiikkikaupasta. Ripustimme sen kokeeksi keittiöömme, mutta joudumme siirtämään sen kuitenkin ruokapöydän päälle ruokailutilaan. Mies poloinen kun lyö päänsä lamppuun joka kerta sen alta kulkiessaan.


Viime viikonloppu meni Joulutorilla hääriessä,  kiva kokemus sekin. Paljon iloisia kasvoja ja toinen toistaan ihanampia pöytiä pullollaan herkkuja ja erilaisia käsitöitä. Minäkin pääsin käymään vierailulla toisten pöydillä ja tein kivoja löytöjä...
Ja lisää tekstiä...
Tämä kodin tekstittäminen on niin kivaa ja helppoa!

3 kommenttia:

 1. Kauniita jouluaiheisia kuvia ja muutenkin kiva blogi. Vierailin ensimmäistä kertaa ja rupesin lukijaksi:)

  VastaaPoista
 2. Oi onnea ja ihanuutta :)
  Tulipas tassuihin vipinää, kun luin voitosta !

  Onni ja mami kiittävät tästä saamastaan onnesta!

  VastaaPoista
 3. Oi!!=)=) Mä kun en yleensä voita arpajaisissa mitään, kiitos kiitos!

  VastaaPoista